Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 06 Decembrie 2022 / 14:33 571 accesări

La data de 5 decembrie, în jurul orei 2.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Podgoriilor din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 4 decembrie, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 decembrie, în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în orașul Ovidiu, având dreptul de a conduce anulat și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină și cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.187 secunde