Ce Infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce Infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 08 Decembrie 2021 / 09:36 659 accesări

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 5.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada General Cerchez din localitatea Cerchezu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39E, în localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism pe strada Victoriei din localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 57 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1253 secunde