Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii constănțeni

Eveniment 19 August 2022 / 15:59 526 accesări

La data de 17 august, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului, din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

La data de 17 august, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăriei, din localitatea Poarta Albă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 18 august, în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 august, în jurul orei 3.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un motoscuter pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1484 secunde