Ce li se pregătește asiguraților din Sănătate?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce li se pregătește asiguraților din Sănătate?
Sănătate 13 Septembrie 2017 / 17:19 467 accesări 1 comentariu

Nu de puține ori s-a mediatizat, în România, cum pentru unii asigurați erau decontate servicii medicale de care, de fapt, ei nu beneficiaseră niciodată. Cum a fost posibil? Explicațiile oferite nu au mulțumit pe nimeni; în principal s-a spus că ar fi fost niște erori în sistem. Neoficial, cineva a primit bani fără ca serviciile medicale să fi fost prestate vreodată!

Între timp, oficiali ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au anunțat că asiguraţii vor primi o scrisoare cu serviciile medicale decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate, inclusiv cele din sistemul de stat şi cel privat. Potrivit directorului general al Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), Liliana Maria Mihai, asiguratul va identifica dacă a beneficiat sau nu de acele servicii medicale, în mod efectiv. Măsura are nevoie de unele modificări legislative, astfel încât cel mai probabil primele deconturi vor ajunge la asiguraţi în primul trimestru al anului viitor, potrivit unei informări a CNAS.

1 comentariu

spuneti pe nume: hotie 15:16:26 / 14 Septembrie 2017
...

Desi se baga cardul de sanatate cu cip, iata ca hotiile nu doar ca nu inceteaza, ci cresc in valoare! Surpriza, nu? Atunci care e scopul cardului? Controlul pacientului si urmarirea lui.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2856 secunde