Ce lucrări de reabilitare se execută în această perioadă la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce lucrări de reabilitare se execută în această perioadă la Constanţa

Administrație 24 Iunie 2021 / 08:50 698 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, desfășoară în această perioadă lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe zone din oraș.

Astfel, joi și vineri, între orele 19:00 – 07:00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între Termele Romane și Vasile Alecsandri, echipele administratorului drumului public vor acționa asupra părții carosabile: în prima noapte se va turna binder, primul strat de asfalt, iar în cea de a doua, stratul de uzură.

Tot joi și vineri, în același interval orar, 19:00-07:00, echipele Confort Urban vor acționa și pe strada Ion Rațiu. Se frezează carosabilul în vederea asfaltării.

Circulația rutieră va fi restricționată total în timpul desfășurării lucrărilor în zona Tribunalului din Constanța, iar pe strada Ion Rațiu se va desfășura cu restricții, pe câte un sens de mers, în funcție de intervenția utilajelor.

Decizia de se lucra noaptea vine pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează aceste zone să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția acestor lucrări și, pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării acțiunilor de reabilitare a carosabilului, transmitePrimăria Municipiului Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2239 secunde