Ce lucrări de reabilitare se execută în această săptămână în Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce lucrări de reabilitare se execută în această săptămână în Constanţa

Administrație 15 Iunie 2021 / 08:31 678 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Conform graficului de lucru, în această săptămână se execută lucrări de modernizare a carosabilului pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu.

Tot pe strada Unirii, pe porțiunea cuprinsă între strada Prelungirea Unirii și bulevardul Mamaia, continuă procesul de reamenajare a trotuarelor prin montarea pavelelor moderne și extinderea alveolelor cu spațiu verde.

Pavelele moderne îmbracă suprafața pietonală pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. În paralel, se decopertează pavajul deteriorat.

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de investiții în infrastructura rutieră pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare. Se excavează terenul, în etapa premergătoare asfaltării.

Zona de acces către plaja Modern se transformă într-o spațiu sigur și atractiv. Elementele scărilor care permit staționarea persoanelor sunt reabilitate cu pavele.

Se intervine cu echipamente profesionale pentru igienizarea spațiilor verzi din aliniamentele stradale.

Pentru siguranța participanților la trafic, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare în toate zonele din oraș. De asemenea, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

Planificarea lucrărilor edilitare poate suferi modificări, fiind corelată cu evoluția condițiilor meteo.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2707 secunde