Ce măsuri igienico-sanitare se vor lua în secțiile de votare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanța Ce măsuri igienico-sanitare se vor lua în secțiile de votare
Administrație 23 Septembrie 2020 / 08:37 351 accesări

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța a luat toate măsurile igienico-sanitare pentru ca procesul electoral să se desfășoare conform normelor în vigoare, trasnsmite un Comunicat de Presă al Primăriei.

Astfel, pentru fiecare dintre cele 211 secții de votare de pe raza municipiului Constanța au fost achiziționate materiale dezinfectante, rechizite, termometre, urne de vot și cabine de vot.

La intrarea în unitatea în care au fost amenajate secțiile de vot fiecărei persoane i se va măsura temperatura.
Alegătorul își va dezinfecta mâinile cu gel antibacterian după care va primi mănuși de unică folosință.

Drumul spre secția de vot este marcat corespunzător cu stickere adezive cu mesaje pentru păstrarea distanței recomandate de 2 metri, iar la intrarea în fiecare secție de vot au fost amplasate covorașe cu substanțe dezinfectante.

Odată cu distribuirea buletinelor de vot, președinții secțiilor de votare vor primi din partea Primăriei Municipiului Constanța clor, săpun lichid cu pompiță regăsit pe lista biocidelor aprobate, șervețele umede antibacteriene, șervețele uscate, alcool sanitar.

În afară de materialele igienico sanitare, Primăria Municipiului Constanța va distribui în fiecare secție de vot,rechizitele necesare desfășurării activității din ziua de 27 septembrie 2020: buretiere, dosare plic, foarfecă, lipici, marker permanent, pixuri, plicuri, riglă, saci rafie, scotch, sfoară, tuș albastru, tușiere dar și autocolante cu numărul secției de votare, de la 1 la 211, câte 6 pentru fiecare secție.

Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele care se declară cu diabet zaharat sau alte boli cronice pot solicita ACCES PRIORITAR în secția de vot.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1309 secunde