Ce misiuni vor avea în acest weekend jandarmii constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce misiuni vor avea în acest weekend jandarmii constănţeni

Eveniment 25 Martie 2023 / 08:30 635 accesări

În acest final de săptămână în judeţul Constanţa vor avea loc mai multe evenimente cu caracter sportiv şi cultural-artistic. Pe lângă asigurarea altor misiuni specifice, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la aceste manifestări publice pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă.

Sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa se va derula cu public „Campionatul National de Gimnastica Artistica Feminina pe catergorii de varsta Etapa I a Seria Competitionala B, Etapa Finala Seria Competitionala B si pe echipe si individual al junioarelor III si II Etapa I”.

Sâmbătă, între orele 18.30 – 22.00, în Parcul Arheologic din municipiul Constanţa, Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum va organiza evenimentul „ORA PĂMÂNTULUI 2023”, parte a campaniei internaţionale cu acelaşi nume.

Duminică, între orele 12.00 – 16.00, în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa, Comunitatea Tinerilor Basarabeni din Constanţa organizează evenimentul „Ziua Unirii Basarabiei cu România la data de 27 martie 1918”.

Duminică, începând cu ora 15:45, la sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal din Campionatul Masculin de Handbal „Liga Zimbrilor” dintre echipele C.S.M. Constanţa şi A.H.C. Potaissa Turda.

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la toate evenimentele enumerate mai sus pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, informează comunicatulInspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.Ştiri recomandate

12