Ce misiuni vor avea jandarmii constănţeni în acest weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce misiuni vor avea jandarmii constănţeni în acest weekend

Eveniment 31 Martie 2023 / 15:43 657 accesări

În acest final de săptămână în judeţul Constanţa vor avea loc mai multe evenimente cu caracter sportiv. Pe lângă asigurarea altor misiuni specifice, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi şi la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă.

Sâmbătă, între orele 08.00 şi 17.00, pe traseul din complexul rezidenţial Santa Maria Bay din municipiul Constanţa se va desfăşura evenimentul sportiv „Cupa Mării Negre la Ciclism”.

Pe stadionul din Complexul Sportiv „Academia Gheorghe Hagi” din oraşul Ovidiu vor avea loc două meciuri de fotbal, respectiv de la ora 11.00 meciul de fotbal feminin dintre echipele F.C.V. Farul Constanţa şi A.C.S. Prosport Football Academy din Bucureşti, iar de la ora 17.30 meciul de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul II Constanţa şi echipa A.C.S. Înainte Modelu Călăraşi.

Tot sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, începând cu ora 14.00 se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C. Griviţa Bucureşti, iar pe stadionul „1 Mai” din localitatea Băneasa, de la ora 17.00, meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Băneasa şi C.S. Amara.

Duminică, începând cu ora 18:00, la sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal din Campionatul Naţional de Handbal Masculin Divizia A dintre echipele C.S. Medgidia şi C.S.M. Făgăraş.

Tot duminică şi tot la ora 18.00, dar la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa se va derula meciul de baschet feminin dintre echipele C.S.M. Constanţa şi F.C.C. Baschet UAV Arad.

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la toate evenimentele enumerate mai sus pentru a asigura măsurile de ordine publică.Ştiri recomandate

12