Ce olimpiade școlare sunt în acest sfârșit de săptămână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Organizate de Inspectoratul Școlar Județean

Ce olimpiade școlare sunt în acest sfârșit de săptămână

Educație 11 Martie 2016 / 16:49 840 accesări

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța organizează în acest sfârșit de săptămână, 12 - 13 martie, etapa județeană a 3 olimpiade școlare - Limba Germană, Istorie, Informatică, precum și etapele locale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și Olimpiadei Gimnaziilor. Astfel, sâmbătă, 12 martie, la Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand” va avea loc faza județeană a Olimpiadei de limba germană modernă, la care participă 162 de elevi și 30 de cadre didactice. Probele se vor desfășura în intervalul 9.00 - 12.30, iar rezultatele inițiale pentru clasele VII - VIII vor fi afișate duminică. Rezultatele finale, după contestații, pentru clasele VII - VIII vor fi afișate marți, 15 martie, iar pentru clasele IX - XII - vineri, 18 martie. La etapa națională se califică un elev de la fiecare categorie.

Tot sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 10.00, la Școala Gimnazială Nr. 40 „Aurel Vlaicu”, se va desfășura Olimpiada județeană de Istorie, la care s-au înscris 225 de elevi din clasele VIII - XII. Rezultatele competiției vor fi publicate pe forumul ISJ (forum.isjcta.ro) și la sediul centrului de concurs. De asemenea, 142 de elevi pasionați de informatică vor participa sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 9.00, la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică. Aceasta se va derula în trei unități de învățământ: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Liceul Teoretic „Ovidius” și Liceul Teoretic „Traian”. Rezultatele olimpiadei vor fi publicate pe forumul ISJ și pe site-ul Olimpiadei de Informatică (olimpiada.info).

COMPETIȚII SPORTIVE În plus, în perioada 12 - 13 martie, se vor desfăşura fazele locale - grupe - din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar şi Olimpiadei Gimnaziilor, ediţia 2016, la disciplinele sportive Fotbal, Handbal, Volei şi Tenis de masă. Competiţiile se vor desfăşura în cinci centre din municipiu, iar la întreceri vor participa 230 de elevi, din ciclul liceal şi gimnazial.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1889 secunde