Ce piese de motosapă comercializează un furnizor profesionist din România?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce piese de motosapă comercializează un furnizor profesionist din România?
Economie 15 Ianuarie 2020 / 08:52 996 accesări 0 comentarii

Motosapele sunt utilaje extrem de folositoare în mărunțirea solului, dar și pentru lucrări în grădini sau sere, prin urmare în spații relativ restrânse. Acestea sunt dotate cu motoare în patru timpi și, în ciuda dimensiunilor lor reduse, pot fi echipate cu diverse accesorii.

Spre deosebire de motocultoare, cu care sunt adesea confundate de neavizați sau de agricultorii începători, motosapele dispun de o singură viteză (eventual și revers), ceea ce împiedică folosirea lor pe terenuri de dimensiuni mai mari.

De altfel, un asemenea utilaj poate lucra solul până la adâncimi de maximum 10-12 centimetri, în caz contrar piesele de motosapă putându-se defecta. Prin urmare, în momentul în care te decizi să achiziționezi un astfel de dispozitiv, trebuie să fii atent mai ales la forma cuțitelor, dar și la modul în care acestea sunt fabricate.

Deși la prima vedere par "inofensive", trebuie să știi că motosapele pot produce pagube atunci când nu sunt folosite în mod corespunzător. Acestea se pot răsfrânge atât asupra utilizatorilor, cât și asupra pieselor de motosapă, care pot fi compromise.

Așadar, ele nu vor fi pornite în spații închise, întrucât există riscul acumulării gazelor de eșapament, iar ritmul lucrărilor trebuie să fie acela de mers, nu mai rapid, pentru a evita accidentările.

Întrucât piesele de motosapă pot fi fragile, acestea vor trebui înlocuite periodic, indiferent cât de performant este utilajul și chiar dacă acesta provine de la un brand recunoscut la nivel internațional. În acest scop, poți apela cu încredere la magazinul Roco Piese, unde găsești nu mai puțin de 890 de piese pentru motosapă.

Roco Piese este magazinul online de piese drujbă, motocositoare, motoutilaje, generatoare, atomizoare și scule electrice numărul 1 din România, oferta sa fiind una extrem de variată. Indiferent că vorbim despre piesele de motosapă sau celelalte produse, acestea sunt 100% originale și compatibile cu majoritatea modelelor de motoutilaje provenite de la marile branduri americane, germane, scandinave sau asiatice.

Iată, în continuare, care este oferta acestui magazin în ceea ce privește piesele de motosapă:

1. Piese Honda Corbin. Vorbim despre 340 de piese, de la carburatoare și bobine, la aprinderi și simeringuri, la prețuri începând de la 2,5 lei. Acestea sunt compatibile cu modelele GX 120, GX 160 - 200, GX 240, GX 270, GX 340 și GX 390, cu puteri ale motorului cuprinse între 4 și 13 cai putere;

2. Piese Briggs & Stratton. În această categorie, intră nu mai puțin de 240 de piese de motosapă, cele mai achiziționate fiind motoarele, ambielajele, carburatoarele și simeringurile. Alegând magazinul Roco Piese, poți beneficia de reduceri de până la 17%;

3. Piese Robin Subaru. Vorbim despre demaroare, carburatoare, garnituri, pistoane și aprinderi, la prețuri începând de la 2 lei. Aceste piese de motosapă sunt 100% originale și compatibile cu cele mai performante modele de motoutilaje disponibile în acest moment pe piață;

4. Piese Tecumseh. Nu în ultimul rând, piesele provenite de la producătorul american Tecumseh includ pompițe, demaroare, bobine, biele și electromotoare, cu prețuri de la 2 lei și reduceri semnificative.

Nicicând nu a fost mai simplu să comanzi: poți opta fie pentru varianta online, fie pentru cea telefonică. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsele dorite și modalitatea de plată, iar la comenzi de peste 300 de lei vei beneficia de livrare gratuită.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1881 secunde