Ce purtăm primăvara: top 3 haine pentru nou născuți marca Liloo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce purtăm primăvara: top 3 haine pentru nou născuți marca Liloo
Lifestyle 11 Martie 2019 / 13:34 947 accesări 0 comentarii

Pieptăraș mânecă lungă somon

Pieptăraș mânecă lungă somon

Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei roz cu imprimeu girafă

Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei roz cu imprimeu girafă

Body cu capse laterale și mânecă scurtă alb cu inimioare

Body cu capse laterale și mânecă scurtă alb cu inimioare

Primăvara este anotimpul preferat al copilașilor, întrucât natura revine la viață, temperaturile cresc, iar ei se pot juca mai mult în aer liber. Acum e momentul perfect ca micuții să descopere lumea înconjurătoare și să se bucure de minunățiile pe care le oferă mediul înconjurător. Ca mămică, vei avea mult de lucru, căci a venit timpul să faci ordine în dulăpiorul micuțului tău și să îl imbraci cu noile sale haine pentru nou născuți, de primăvară, în culori calde, care să îl binedispună.

Acest anotimp este minunat pentru copilași, căci încep să descopere câte puțin din ce le atrage atenția, sunt în permanentă mișcare și își dezvoltă abilitățile. Totuși, ținând cont de faptul că vremea e schimbătoare și într-o zi poate fi cald, în alta poate fi mai rece, e bine să ai la îndemână haine nou nascuti atât subțiri, cât și mai groase, pe care să le folosești la nevoie. Cumpără doar articole vestimentare din bumbac natural, de la producători de încredere, care respectă toate normele de siguranță în vigoare și care îi oferă micuțului tău tot confortul necesar.

Spre exemplu, Liloo este un magazin online care comercializează hăinuțe de cea mai bună calitate pentru copii și bebeluși, la prețuri accesibile pentru bugetul fiecărei familii. Din grijă pentru sănătatea tuturor copilașilor, producătorul folosește doar fibre naturale, vopsele ecologice pe bază de apă și capse plastifiate, care nu conțin metale grele și nu intră în contact direct cu pielea sensibilă a nou-născutului. Și pentru că sigur ești curioasă să vezi ce haine pentru nou născuți fabricate în România ți-a pregătit Liloo, iată mai jos câteva piese esențiale de primăvară.

Body cu capse laterale și mânecă scurtă alb cu inimioare - 15,99 Lei

Modelul de body pentru copii cu capse laterale și mânecă scurtă este un articol vestimentar extrem de versatil. Poate fi folosit prin casă, la somn sau poate fi purtat pe sub celelalte hăinuțe afară, în lunile călduroase ce vor urma. Poate fi purtat pe sub rochițe, salopete, costumașe, pijamale din două piese sau chiar geci mai subțiri. Copilul se va mișca în voie tot timpul, întrucât acest tip de haine pentru nou născuți va menține căldura, mai ales în zonele sensibile: spate și burtică. Acest tip de body este special conceput pentru a se îmbrăca și schimba ușor. Se prinde în 7 capse care se închid și se deschid foarte repede. Sistemul de prindere se recomandă pentru bebelușii până la 9 luni.

Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei roz cu imprimeu girafă – 25,99 Lei

Primăvara, micuțul poate purta și haine pentru nou născuți puțin mai groase, care să îi acopere pielea în întregime, așa cum este această salopetă ideală pentru fetițe cochete. Bumbacul natural menține perfect căldura și lasă pielea să respire, prevenind transpirația. Această piesă de îmbrăcăminte este practică și ușor de îmbrăcat, deoarece are un sistem de deschidere laterală și pe picior. Poate fi o soluție ideală și pentru somn, întrucât bebelușul rămâne protejat chiar dacă se mișcă mult. Imprimeul este realizat cu vopsea pe bază de apă, fiind extrem de rezistent la spălări repetate.

Pieptăraș mânecă lungă somon – 11,98 Lei

Această bluziță superbă face parte din categoria de haine pentru nou născuți și este ideală primăvara, datorită culorii calde și vesele. Se poartă direct pe piele și poate fi asortată cu pantalonași cu botoșei sau orice alte hăinuțe de interior sau de exterior. Modelul se îmbracă ușor, deoarece se prinde în 3 capse care se închid rapid și simplu. Capsele sunt de calitate, durabile, nu se oxidează, nu conțin nichel, metale grele sau azoderivați care pot provoca alergii. Nu-i așa că e numai bună de îmbrăcat bebelușul?Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1729 secunde