Ce riști dacă nu îți demolezi garajul. Amenzi EXTREM DE MARI!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce riști dacă nu îți demolezi garajul. Amenzi EXTREM DE MARI!
Administrație 07 Noiembrie 2018 / 17:12 2050 accesări 5 comentarii

Dacă încă ai garaj la bloc, trebuie să renunți la el, altfel riști amenzi imense, de până la 100.000 de lei. De la începutul lui octombrie, autoritățile locale au început să curețe domeniul public de astfel de construcții provizorii. Polițiștii locali au început o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare. „Această campanie s-a concretizat în identificarea deținătorilor legali ai garajelor, întocmirea somațiilor, a referatelor de demolare, continuând cu desființarea pe cale administrativă pentru construcțiile nelegale. De asemenea, au fost remise adrese către SC Confort Urban în vederea stabilirii unor soluții pentru generarea de locuri de parcare în calitate de administrator al tramei stradale”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale. Autoritățile precizează că, în perioada 1 octombrie - 6 noiembrie, au fost desființate 63 de garaje din municipiul Constanța. „Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus de către polițiștii locali, să desființeze garajul, respectiv platforma acestuia în funcție de caz”, mai arată polițiștii locali. Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000 și 100.000 de lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art. 26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Loading...

5 comentarii

Ion 21:38:17 / 07 Noiembrie 2018
Arghir

Bloc Av 27, de 30 de ani un dom taximetrist are abuziv un garaj făcut ilegal culoare albastra , ocupând ilegal locul pentru 3 mașini

Nicu Popescu 08:33:44 / 08 Noiembrie 2018
Garaj

Nu inteleg de ce sunt zone unde garajele au fost ridicate de proprietari dupa ce au primit instiintari cu toate ca aveau autorizatie provizorie de la primarie si plateau taxa la SPIT (garaje tip IPMC) si cele doua garaje de pe str. Traian vis a vis de sediul PNL nu au fost ridicate. Se pare ca proprietarii au autorizatie cu dedicatie.

popescu alexandru 17:43:12 / 08 Noiembrie 2018
mai mare scirba

NU AM NICI MASINA SI NICI GARAJ DAR MI-E SCIRBA CIND VAD CITI TURNATORI DE CEA MAI ABJECTA SPETA SE INGHESUIE SA-SI RECLAME VECINII... MAI MARE RUSINEA, NE-AM DEGENERAT CA NEAM, NE-AM URITIT LA SUFLET SI SUNTEM LIPSITI DE CARACTER! ORGANELE SA-SI FACA DATORIA, TREABA LOR, DAR IN CE HAL AM AJUNS CA OAMENI... AMARITII ASTIA DE DOI LEI SE IMBULZEAU SI INAINTE DE 1989 SA TOARNE PE LA SECURITATE, PE LA TRIBUNALE, SA BAGE TOT FELUL DE OAMENI PE LA ILICITI SI ASA MAI DEPARTE... gOLANI DE CEA MAI PROASTA CALITATE!

Sofer 10:41:49 / 09 Noiembrie 2018
Garaj la curte

Ce facem cu garajele la curte ?In toate cartierele Constantei cei care stau la curte si-au pus pe toata lungimea gardului semnul de garaj si anuntul sa nu parchezi.Au nu au masina ei se declara proprietari pe trama stradala din dreptul gardului.Cine si cand va reglementa aceasta situatie ,pentru ca proprietarii gardului ameninta pe cei care vor sa parcheze pe strada respectiva.Platesc ei ceva la primarie pentru ca vor sa fie strada lor ?

Ionut 15:55:12 / 20 Noiembrie 2018
TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE SA NU MAI FIM CONDUSI DE HOTI

Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI, TOATE FACUTE SPECIAL CA SA-I SCAPE PE HOTI DE LEGE SI DE PUSCARIE SA FIE ABROGATE DE STATUL DE DREPT. STATUL MAFIOT DE-ACUM SA FIE JUDECAT LA FEL CA CEAUSESCU LA CAT RAU A FACT SI-A NENOROCIT ROMANIA TOATA. CAP DE ACUZARE: GENOCID SI JAF NATIONAL.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1976 secunde