Ce sancțiuni au primit constănțenii care nu au respectat măsurile de carantină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce sancțiuni au primit constănțenii care nu au respectat măsurile de carantină

Social 06 Decembrie 2021 / 09:04 565 accesări

Pe 4 decembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.

Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 25 de ani, respectiv 2 femei, de 23 și 32 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs și care nu au fost găsiți la domiciliile declarate.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.


Pe 4 decembrie., polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.

Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 57 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, acesta nefiind găsit la domiciliul declarat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Tot pe 4 decembrie, polițiști din cadrul Secției 2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un bărbat, de 30 de ani, care se afla în zona unei benzinării din municipiul Constanța.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe numele acestuia a fost dispusă măsura izolării la domiciliu pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1674 secunde