Ce se știe despre Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce se știe despre Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF
Economie 04 Ianuarie 2019 / 14:44 518 accesări 0 comentarii

Mihaela Triculescu (43 de ani), noua şefă a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), numită ieri în funcţie, după revocarea lui Ionuţ Mişa, este lichidator judiciar şi a gestionat mai multe dosare ale unor companii aflate în insolvenţă sau în faliment.

Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţelor de judecată, Mihaela Triculescu a reprezentat în dosare de insolvenţă sau faliment firme cu activităţi în turism, agricultură, alimentar, HoReCa, construcţii, dar există şi dosare în care ea reprezintă companii private în cauze în care sunt implicate şi instituţii ale statului.

Vanmoritz Group SRL, companie care activa în domeniul HoReCa, cu activităţi de servire a băuturilor, este una dintre companiile a căror proces de insolvenţă a fost gestionat de Mihaela Triculescu. Firma a avut în 2010, ultimul an pentru care există date publice disponibile, afaceri de 640.000 de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. În prezent compania se află în insolvenţă. Sediul acesteia este în sectorul 4 din Capitală.

Alisor Com SRL, firmă din judeţul Dolj cu activităţi în domeniul construcţiilor, a fost reprezentată tot de Mihaela Triculescu. Firma a intrat în faliment în luna noiembrie a anului 2018, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Ea a mai reprezentat companiileDalysim Servimpex, cu activităţi în domeniul administrativ,Cosmica Travel,cu activităţi în domeniulturismului, Robelia Impex şi Crinos Impex, cu activităţi în domeniul comerţului alimentar, şi Snail, compania care se ocupă cu creşterea animalelor, aflată în insolvenţă.

De asemenea, ea a mai reprezentat companii aflate în proces cu Oficiul Registrului Comerţului, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Dolj, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova.

Premierul Viorica Dăncilăa semnat, joi, decizia de numire a Mihaelei Triculescuîn funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), dupărevocarea lui IonuţMişa. Deciziaşefului Executivului vine dupăce Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat, joi, căi-a cerut premierului revocarea din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală(ANAF) a lui IonuţMişa.

CV-ul Mihaelei Triculescu nu este disponibil în prezent nici pe site-ul ANAF, nici pe cel al Ministerului de Finanţe.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1682 secunde