Ce spectacole a pregătit Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța „Căluțul de mare" pentru săptămâna viitoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce spectacole a pregătit Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța „Căluțul de mare" pentru săptămâna viitoare

Divertisment 21 Ianuarie 2023 / 08:31 733 accesări

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, se împlinesc 20 de ani de când a luat naștere Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la inițiativa maestrului Lică Gherghilescu. Sub bagheta maestrului, timp de 17 ani, mai apoi a domnului Romică Stan și în prezent a domnului Aurel Palade, teatrul și-a împlinit menirea de a oferi publicului tânăr spectacole de o înaltă calitate artistică și profesională.

Astfel, cu prilejul acestui eveniment deosebit, publicul esteinvitatla ORA 19.00 la premiera spectacolului pentru tineret (14+) „PREȚUL DEMNITĂȚII”, o poveste cu tineri și despre tineri, cu o intrigă puternică, despre moralitate și lipsa ei. Un univers în care conflictul dintre generații creează divergențe de opinie, cu consecințe absurde în care limitele răului nu suportă bariere. Regia artistică îi aparține domnului Lică Gherghilescu. Scenografia spectacolului a fost realizată de Mihai Constantin Ranin. Traducerea și adaptarea textuluiInga Marcu, iar ilustrația muzicală de Sergiu Bucur.

Mulțumindu-le tuturor, artiști, tehnicieni sau personal auxiliar și în egală măsură publicului spectator, fără de care nimic nu ar fi fost posibil, echipa Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” promite să păstreze, în continuare, ștacheta calității ridicată, cel puțin, la nivelul înaintașilor și, să ducă povestea mai departe prin realizări artistice izvorâte din dragostea pentru scenă și public, transmite un comunicat alTeatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.

-DUMINICĂ, 29 ianuarie 2023, ORA 10.30

PISICA DOLDORA DE BANI ȘI NEPOȚII EI ORFANI - adaptare dupa S.Marsak

-un spectacol de Mc Ranin și Lică Gherghilescu

Muzica: Dumitru Lupu

Vârsta: 3-9 ani

In distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu, Clara GhiuvelechianŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1422 secunde