Ce spun consilierii PNL despre achiziționarea rețelei de termoficare a Constanței de către primărie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acuzele reciproce dintre Primarul Constanței și PNL nu mai contenesc. Azi, PNL! Ce spun consilierii PNL despre achiziționarea rețelei de termoficare a Constanței de către primărie
Politică, Administrație 21 August 2019 / 12:27 1678 accesări 0 comentarii

Cu privire la un controversat subiect - achiziționarea rețelei de termoficare de către municipalitate, pe marginea căruia primarul Constanței, Decebal Făgădău, și consilierii municipali din partea PNL au avut nenumărate dispute presprate cu acuzații și invective, sub semnătura liderul consilierilor locali PNL Constanţa,Adriana Arghirescu, a fost transmis redacției comunicatul de presă pe care îl redăm în continuare integral.

„Ipocrizia de care dă dovadă primarul Constanței nu cunoaște limite. Pe principiul hoțul strigă hoții, Decebal Făgădău acuză PNL Constanța de sabotaj, dar în realitate chiar el este cel care îi sabotează pe constănțeni.

Ceea ce nu spune primarul tremurici este că discuțiile pentru achiziționarea rețelei de termoficare de către municipalitate au început în luna februarie a acestui an.

În tot acest timp, Decebal Făgădău a păstrat o secretomanie suspectă și nu a dat niciun detaliu despre acest proiect. Practic, primarul a avut peste șase luni să pună la punct tranzacția și să prezinte consilierilor un proiect de hotărâre documentat și complet și nu o fițuică strecurată în ultimul moment pe ordinea de zi suplimentară a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

Este destul de clar că Decebal Făgădău nu crede că acest proiect se va realiza vreodată și îl folosește doar ca promisiune de campanie pentru a mai obține încă un mandat. În fapt, Făgădău îi șantajează pe constănțeni să îl voteze anul viitor în speranța că nu vor mai avea probleme cu căldura după ce rețeaua de termoficare va fi cumpărată de autoritățile locale.

Nimic mai fals, iar reprezentanții Electrocentrale Constanța SA cu care am discutat civilizat și concret ne-au confirmat că nu există posibilitatea ca agentul termic să fie oprit în timpul iernii indiferent dacă rețeaua este cumpărată de municipalitate sau rămâne în proprietatea lor.

Cât privește amenințarea primarului că pierdem 65 milioane de euro fonduri europene este total nefondată având în vedere că, șase luni de zile, nu a făcut niciun efort să atragă acești bani pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe care ar urma să o cumpere. Făgădău joacă periculos și subestimează inteligența constănțenilor care nu vor permite să fie manipulați în așa hal.

Îi punem în vedere primarului să aibă temele făcute la întâlnirea de joi dacă vrea ca acest proiect să aibă votul liberalilor.“Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1651 secunde