Ce spun despre tine articolele de încălțăminte damă din piele pe care le preferi?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spun despre tine articolele de încălțăminte damă din piele pe care le preferi?
Lifestyle 03 Aprilie 2020 / 22:21 1642 accesări 0 comentarii

Gusturile nu se discută. Fiecare femeie este unică și este atrasă după anumite tipuri de ținute. Însă preferințele în materie de încălțăminte damă piele pot spune multe despre ea. Pantofii pot descrie o femeie, conform unui studiu recent realizat de cercetători.

În funcție de stilul, culoarea și de modul în care sunt întreținuți pantofii unui persoane, poți afla anumite aspecte despre personalitatea ei.

Preferi pantofii cu toc sau tenișii? Cizmele de vară sau sandalele? Iată ce spun articolele de incaltaminte dama piele despre tine:

1. Pantofii din piele lăcuită

În cazul în care porți frecvent pantofi lucioși, înseamnă că îți place să te faci remarcată oriunde mergi. Ești copilăroasă, sensibilă și nu suporți să fii contrazisă. Femeile care aleg acest tip de încălțăminte își doresc să fie mereu în centrul atenției.

2. Cizme de vară

Afară e caniculă, dar tu preferi cizmele de vară? Înseamnă că ești o persoană pasionată de modă și petreci mult timp creându-ți ținutele. Dacă preferi acest tip de încălțăminte damă din piele naturală, îți place să fii admirată și ești sigură pe tine.

3. Teniși

Indiferent de anotimp, tu preferi să porți teniși? Înseamnă că ești o persoană nonconformistă, libertină și îți trăiești viața după bunul plac, nu după cum îți spun alții. Femeile care preferă tenișii sunt mereu cu zâmbetul pe buze și adoră plimbările în natură.

4. Bocanci

Dacă obișnuiești să porți acest tip de încălțăminte damă piele, înseamnă că ești o persoană energică, copilăroasă și îți place să te bucuri de orice moment.

5. Balerinii

Îți plac balerinii? Atunci ești o femeie diplomată, perseverentă și implicată în tot ceea ce faci. Persoanele care preferă balerinii au grijă de membrii familiei și îi ajută de câte ori au ocazia. De asemenea, acestea sunt delicate, feminine și romantice.

6. Sandale cu toc

În cazul în care și la evenimentele din timpul iernii, te încalți cu sandale care au tocul înalt, înseamnă că adori luxul, îți place să fii răsfățată și nu renunți până nu îți îndeplinești toate obiectivele pe care le-ai stabilit.

Ești o persoană ambițioasă și îți place să captezi toate privirile oriunde mergi. Alege magazinul online Capricia.ro și comandă sandale din piele la prețuri avantajoase!

7. Pantofii decupați

Dacă preferi acest tip de încălțăminte, ești o persoană relaxată, calmă și îți place să mergi în multe vacanțe. Femeile care adoră pantofii decupați se bucură cu adevărat de prezent.

8. Pantofii cu toc mic/mediu

Femeile care poartă pantofii cu toc mic/mediu transmit încredere. Dacă preferi acest tip de încălțăminte damă din piele naturală înseamnă că ești optimistă, loială și responsabilă. Oamenii din jur se pot baza întotdeauna pe tine.

9. Pantofi stiletto cu toc înalt

Persoanele care optează pentru acest tip de încălțăminte sunt puternice și sigure pe ele. În cazul în care și tu porți frecvent pantofi stiletto cu toc înalt, înseamnă că ai încredere în forțele proprii și ai o putere mare de seducție.

10. Mocasini

Mocasinii sunt purtați de femeile foarte ocupate care preferă ținutele comode. Acestea sunt active, se mișcă dintr-un loc în altul și sunt responsabile. Dacă obișnuiești să porți acest tip de încălțăminte damă din piele naturală, intră pe site-ul Capricia.ro și vei descoperi multe modele pe placul tău!Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1267 secunde