Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre scandalul cu părintele Calinic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre scandalul cu părintele Calinic
Religie 12 Octombrie 2018 / 15:25 2561 accesări 3 comentarii

Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, în cazul părintelui Calinic, acuzat că a filmat elevi în timp ce aceştia se dezbrăcau în sala de clasă pregătindu-se pentru ora de Educaţie Fizică, se precizează următoarele: „Cu surprindere și îngrijorare, Arhiepiscopia Tomisului a aflat despre presupusele abateri ale Arhidiaconului Calinic (Ciprian) Savin, profesor de Muzică la Școala nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanța.

Părintele Calinic a fost remarcat ca talentat dirijor de către regretata profesoară de muzică Fotinia Roșca în cadrul unor spectacole și, fiind bolnavă, a solicitat Arhiepiscopiei Tomisului, împreună cu conducerea școlii sus-numite, continuarea și dezvoltarea frumoaselor activități artistice ale școlii de către părintele Calinic. Părintele Calinic a acceptat să fie profesor la această școală, unde a desfășurat o activitate lăudabilă, cu multe premii, în urma participării la mai multe concursuri județene, regionale și naționale, motiv pentru care i s-a decernat rangul onorific de arhidiacon.

Cele constatate ne-au surprins și nu înțelegem motivația pentru care a

făcut acele filmări. Întrucât acest nedorit moment a produs multă tulburare în școală și în familiile elevilor, în cadrul Permanenței Consiliului Eparhial s-a luat hotărârea suspendării de la slujire, precum și înființarea unei comisii de analiză.

Întrucât este în desfășurare o anchetă din partea Poliției, așteptăm rezultatele acesteia, funcție de care vom proceda la alte măsuri, conform prevederilor canonice și regulamentelor bisericești”.

Loading...

3 comentarii

Gigi 16:24:42 / 12 Octombrie 2018
Analiza ?

Hai bre , ca macane ! Inca din facultate , berbecul Calinic nic nic , era preocupat de fetite si de baietei . De fapt , acesta este si rezultatul prieteniei pidosnice cu fostul staret de la 23 August , berbecul Macarie - iubit ucenic al Spagoveanului si raspanditor de HIV-SIDA in mediul homo din spatiul mioritic si nu numai ... Calinic a ajuns la Scoala 39 cu complicitatea directoarei , care a ascultat de directivele PSD si la interventia staruitoare a Tanasescului si chiar a berbecului Spagovean - securist stravechi , asemenea securistilor Felix & Comp ... Arhiva video a pedofilului calugar trebuie sa fie bogata , dupa atatia ani de activitate in domeniu si trebuie cautate si conexiunile berbecului in mediul online . Parintii copiilor trebuie rapid sa dea in judecata scoala pentru ce s-a intamplat , si cu siguranta ca vor castiga cinci - sase milioane de euro , drept daune morale , iar de platit , trebuie sa plateasca directoarea , Spagoveanul , inspectoratul scolar si absolut obligatoriu , jegosul si panarama de calugar deviat ...

Numele lui Dragnea 17:39:32 / 12 Octombrie 2018
Vot

Pai daca functioneaza justitia, luati-l si pe popa care urla la crecinciosi sa voteze DA la referendun. Ba ce amenintari cu datul afara din biserica ortodoxa. Altfel...de ce l-ati condamnat pe Dragnea??

Titi 11:03:01 / 20 Octombrie 2018
De fapt

Popalaul se tine de ceva ani cu tovarasa Bercaru consilier judetean la PSD . Sa spuna ea ce frumos canta pedofilul pe toate vocile si ce limba descurcareata are ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1867 secunde