Ce spune Radu Mazăre, din Madagascar, despre condamnarea sa la închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spune Radu Mazăre, din Madagascar, despre condamnarea sa la închisoare
Justiție 16 Mai 2018 / 19:49 2648 accesări 12 comentarii

Tribunalul Constanța l-a condamnat, astăzi, pe fostul primar Radu Mazăre la șase ani și jumătate de închisoare pentru mai multe infracțiuni de abuz în serviciu privind vânzarea unor terenuri din Mamaia la prețuri considerate subevaluate, decizia de astăzi nefiind definitivă.

Redăm, mai jos, integral, comunicatul de presă trimis de către Radu Mazăre din Madagascar, unde fostul primar al Constanței a cerut azil politic în decembrie 2017.

“COMUNICAT

Astăzi am fost condamnat de Tribunalul Constanța la un total de 6,6 ani de pușcărie cu executare pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu.

Sunt uluit și consternat de sentința nedreaptă dată de judecător.

Nu reușesc să înțeleg, la prima acuzație, cum este posibil ca pentru aceeași presupusă infracțiune de abuz (vânzarea subevaluată a terenului aferent Cazino Mamaia) să fiu achitat de Curtea de Apel București (sentința numărul S.P. 148/FI/10.07.2017) și să fiu condamnat la 4,6 ani de pușcărie de Tribunalul Constanța (S.P. 253/16.05.2018)? Repet, aceeași acuzație, același teren, însă în două dosare diferite, o instanță mă achită în dosarul numărul 6536/2/2008 la Curtea de Apel București și alta mă condamnă în dosarul 2310/118/2015 la Tribunalul Constanța. Așa cum mi s-a părut halucinant faptul că DNA mi-a facut două dosare cu același subiect, contrazicând principiile de drept, așa mi se pare și acum halucinant să am două sentințe opuse tot pe aceeași infracțiune, cu același subiect!

Dosarul de la Tribunalul Constanța, unde am luat această condamnare este public, poate fi consultat oricând și oricine poate constata că toți funcționarii primăriei, consilierii locali și evaluatorii implicați în vânzarea respectivelor terenuri au declarat că procedura vânzării a fost cea legală, și-au asumat-o, începând de la adoptarea hotărârii de Consiliu Local și până la notar, fără ca eu să fi intervenit în derularea ei. Primarul semnează ultimul pe documente, obligat de lege să ducă la îndeplinire hotărârile Consiliului Local. Nu Primarul vinde, ci Consiliul Local, nu Primarul le evaluează, ci evaluatorul profesionist acreditat.

În cazul celorlalte două abuzuri, situația este identică: primarul nu a influențat pe nimeni, nu a impus nimănui nimic, nu a primit și nu a cerut nimic. Si totuși sunt acuzat și condamnat pentru presupusa subevaluare facută de niște evaluatori profesioniști!

În fapt, spun ce am mai spus, vina mea este una singură: am fost un lider neaservit și incontrolabil pentru Servicii, ca atare o țintă permanentă a Poliției Politice din România!

În atare situație, concluzia mea personală este una singură: mă felicit că am plecat dintr-o țară în care justiția poate și achita și condamna o persoană în același timp, pentru exact aceeași acuzație, cu același obiect, dar în două dosare diferite!

Asta-i țară? Asta-i justiție? Asta-i dreptate?

Radu Ștefan Mazăre

16.05.2018

Madagascar"

Loading...
loading...

12 comentarii

Ion 08:41:28 / 17 Mai 2018
Constanta

Un hot vagabont ajuns in fruntea cta prin prostimea care sa vandut pentru un pumn de faina si un pui merita in puscarie indiferent unde se ascunde pe pamant un nevinovat infrunta acuzatiile si nu fuge ca un las

Toma 09:57:03 / 17 Mai 2018
Semne de intrebare

Cum e totuși posibil ca pentru aceeași faptă sa fie achitat într-un dosar și condamnat in altul de doua instanțe diferite?

jus lex sed lex 16:58:20 / 18 Mai 2018
Pentru Toma

precedentul judiciar nu este izvor de drept. fiecare judecator poate gandi independent de altul ce judeca. capisci? dca nu, fa dreptul si apoi vezi tu

Vasile Blandu 13:43:07 / 21 Mai 2018
Stat mafiot

Asa este Mazare nu a lins in gaoze ambasadori americani si securisti din statul paralel. Cocos, pescariu.blaga etc..au furat miliarde si..va cacati pe voi.

Auzi cum "gândește"un basist împuțit ! 22:35:00 / 21 Mai 2018
"precedentul judiciar ".!!!

Incredibil. Cu basistul nu se poate coabita decât cu bâta în cap u lor..Are drepte Radu !.. Diferența dintre cele două "sentințe " se vede și de pe lună. La fel a pățit Nicușor Constantinescu..Nu șant un apărător al lor .Da dacă probelor erau așa clare la Radu cum mama dracului că a fost achitat la . Curtea de apel de la București.?.Se vede clar că la cea de a doua sentința a fost la butoane un judecător cu Nașu n suflet ... Când Basiștii împuțiți au furat că nimeni altu in istorie și au primit.... Achitare (Oare blaga e chiar nevinovat!??).. Când Nicușor a fost mazilit politic pe repede înainte în dosarul CMZ unde nu există... prejudiciu la 5 ani ?...

Încă un șut în gură... 20:35:58 / 22 Mai 2018
BASISMUL MOARE..

PDL PNL CIUMA NEAGRA ARE ZILELE NUMĂRATE... AUZIȚI BASIȘTII ÎMPUȚIȚI...DNA și SRI și PDL PNL ciuma neagra au mai luat un șut în gură ... TĂRICEANU....ACHITAT...NEVINOVAT....ar spune WERNER : Cum ? Și ăsta e nevinovat ?.. Pai pe cine mai mint eu cu sintagmă de PENNALLL.."..Penalii sant Basiștii împuțiți in frunte cu BLAGA și WERNER..a căror condamnare e foarte aproape..PS..Lor li se adaugă și acest circar chitarist Ludovic Orban uns șef peste PNL ...O zdreanță.!..

Mihai derbedeu e tatu 21:02:54 / 22 Mai 2018
Și mata târfă basista.

.. Încă nu ai priceput că ăsta nu e justiție.?..Iar al primar gospodar precum Radu Mazăre nu vom mai avea în veci .!..Invidia și oftica basista împuțită e mare pentru că Radu le-a dat la kur vreo 16 ani . Când candidați BASIȘTII la primăria Cta o luau în gură pe rând.Nu putea fi eliminat altfel . Justiția basista împuțită ia fabricat dosare pe bandă pe... denunțuri. Nimic din ce ar fi trebuit să facă un procuror adevărat cu dovezi clare sau flagrant nimic.. Pentru că sânt diletanți !..Gen Portocală ..Onea...Uncheselu și alte cozi de topor ale BASISMUL PDL PNL ciuma neagra care au distrus destinul a milioane de românii... În timp ce mafioți Basiștii împuțiți in frunte cu besesscu și Udrea furau cu nerușinare !

Mihai derbedeu basist 21:08:10 / 22 Mai 2018
Cu mama penală.

Astăzi al doilea om în stat a fost găsit nevinovat !..Cum pizda matti comentezi ?..A fost Ponta ..A venit rândul lui Tăriceanu și vine randul altui "penal " Dragnea Liviu sa câștige lupta cu BASISMUL PDL PNL ciuma neagra...Și fut pe mata n gură..E valabil pt toți BASIȘTII ÎMPUȚIȚI PDL PNL ciuma neagra...Care se bucură că un om nevinovat e condamnat la închisoare !

Mihai debedeu basist 21:16:34 / 22 Mai 2018
Cu mama penală

Află de la mine că sfârșitul PDL PNL ciuma neagra va veni de la Ploiesti ..Onea și Portocala zdreanță nu cred că vor plăti oalele sparte și cred că vor Vorbi și spune adevărul cum au primit ordine și protecție pt toate abuzurile pe care le-au făcut oamenilor nevinovați pe care i-au "paradit " la închisoare !!!!!.. Si toate aste din cauza TA .!!!!.De derbedeu ÎMPUȚIȚ care ia sprijinit și susținut cu ardoare pe acești mafioți.. PDL PNL ciuma neagra va avea soarta PNTCD.....PNL istoric va dispare din cauza TA .Mare păcat de partid..Cat despre Tine ...Ești o zdreanță .

Nn kuru zdreanța basista împuțită 21:38:01 / 22 Mai 2018
A PDL PNL ciuma neagra

"Sa vina șampania...kaviarul...Calin Popescu Tăriceanu a câștigat războiul cu mafia PDL PNL ciuma neagra!!!!... Viitorul președintele al României ," penalul " TĂRICEANU sigur va câștiga alegerile viitoare pt prezidențiale ... Astfel principala armă a BASISMUL PDL PNL ciuma neagra va rămâne fără... Gloanțe !..Acum ELEFANTUL roz ar trebui să-i ceară scuze Public lui Tăriceanu pe care la numit PENALLL...SI SO DEMITĂ PE KUKUVEAUA MOV DIN FRUNTEA DNA ...care primește lovitură după lovitură de la justiția independenta .. PRINCIPALUL ROL II ARE PRESA LIBERĂ IN FRUNTE CU A 3 și RTV ale căror anchete au dus la căderea PDL PNL ciuma neagra

Mihai derbedeu basist idiot 08:33:01 / 23 Mai 2018
Nu mă miră faptul că .... susține...

Diferente dintre curvistina basista care sa refugiat în Costa Rica și Radu e că curvistina e parte a acestui sistem ticăloșit in timp ce Radu a fost paradit de acest sistem ticăloșit timp de 11 ani ..O victimă a acestui sistem ticăloșit numit PDL PNL ciuma neagra..La curvistina basista împuțită instanța a condamnat o în gala Bute la 6 ani in fond pe când Radu in Fond a fost achitat !!!!..?EI cum vine treaba asta ?..Nu vi se pare curios ?.

Aladin 19:26:13 / 31 Mai 2018
Analfabet

Radule , 6.6 ani inseamna 6 ani si 7.5 luni Ai vrut sa spui 6.5 ani Dar ce te astepti de la un romm ... Parlamentul e plin de ei.. nu dau 10 ani si Romania se va scrie Rommania Va pup de departe

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2114 secunde