Ce spune Stere Halep despre starea de sănătate a Simonei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spune Stere Halep despre starea de sănătate a Simonei ​Darren Cahill a revenit lângă campioana de la Wimbledon
Sport 18 August 2019 / 20:42 298 accesări 0 comentarii

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a fost prezent la meciul Concodia - Farul 2-1, la Chiajna, şi la finalul partidei a vorbit despre situaţia medicală în care se află fiica sa. Fostul lider mondial s-a plâns de dureri la tendonul lui Ahile după turneul de la Toronto, abandonat în faza sferturilor.

Tatăl Simonei spune că fiica sa are nevoie de o pauză mai lungă pentru a se recupera complet.

"Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, doar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult performanţa", a spus Stere Halep, după meciului Concordia - Farul 2-1, de duminică, conform DigiSport.

Stere Halep a vorbit şi despre revenirea lui Darren Cahill lângă Simona: "Eee, păi este nelipsit de lângă ea, vă daţi seama, că daca era lângă ea... Normal, ştiţi cum e, când te împaci cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune", a adăugat tatăl campioanei de la Wimbledon.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1629 secunde