Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele 3 zile, la Constanța?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele 3 zile, la Constanța?
Vremea 05 Martie 2018 / 18:32 2043 accesări 0 comentarii

Deocamdată, nu mai sunt anunțate ninsori, iar temperaturile sunt în creștere; se va atinge chiar și maxima de 15 grade C.

Dacă debutul primăverii a fost veritabil de... iarnă, cu precipitații sub formă de zăpadă, iată că vremea începe să intre, ușor-ușor, pe un făgaș normal. Meteorologii anunță, în următoarele 3 zile, la malul Mării Negre, temperaturi în creștere și soare. Marți, 6 martie, însă, vremea va mai fi mohorâtă, cu precipitații, și temperaturi maxime curprinse între 6 și 9 grade C și minime situate în intervalul 2 și 5 grade C. Miercuri, 7 martie, vom avea de-a face cu o zi frumoasă de primăvară, cu mult soare; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 15 grade C, iar minimele se vor situa în intervalul 0 și 4 grade C. Joi, 8 martie, temperaturile maxime vor mai scădea un pic, astfel ele nu vor mai trece de 11 grade C, iar minimele vor fi cuprinse între 1 și 3 grade C; și în această zi sunt anunțate ploi, așa că este bine să nu vă uitați acasă umbrelele.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2313 secunde