Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele două săptămâni?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ba cald, ba rece...

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele două săptămâni?

Vremea 12 Martie 2018 / 22:47 1964 accesări

Meteorologii anunță că vremea devine schimbătoare în următoarele două săptămâni. Ei spun că, în intervalul 12 - 25 martie 2018 vor fi precipitații semnificative și manifestări ale vremii specifice temperaturilor ridicate. În Dobrogea, între 12 și 17 martie regimul termic nu va avea variații semnificative, astfel încât maximele diurne se vor situa, în medie, în jurul a 12 grade C, iar minimele nocturne vor fi de 4 - 6 grade C.

Vremea devine schimbătoare în următoarele două săptămâni, anunță meteorologii. Ei spun că, în intervalul 12 - 25 martie 2018 vor fi precipitații semnificative și manifestări ale vremii specifice temperaturilor ridicate. În prima săptămână, vremea se va menține caldă pe parcursul primei săptămâni de prognoză, iar la începutul celei de a doua săptămâni se va răci uşor. Între timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi. Meteorologii spun că ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni și în noaptea de luni spre marți.

În Dobrogea, între 12 și 17 martie regimul termic nu va avea variații semnificative, astfel încât maximele diurne se vor situa, în medie, în jurul a 12 grade C, iar minimele nocturne vor fi de 4 - 6 grade C. Pe 18 martie vremea se va răci, iar temperatura aerului va scădea sub valorile normale climatologic pentru această perioadă. O nouă tendință de încălzire treptată se va resimți după data de 21, 22 martie, astfel încât, la finalul celei de a doua săptămâni a intervalului de prognoză, se vor înregistra temperaturi comparabile cu cele de la debutul acestuia. Pe tot parcursul celor două săptămâni probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, dar pe 12, 13 și 18 martie acestea se vor semnala pe arii extinse și se pot înregistra cantități de apă mai însemnate.

VRMEA LA CONSTANȚA ÎN URMĂTOARELE 3 ZILE

Meteorologii anunță, pentru următoarele 3 zile, vreme relativ frumoasă, la Constanța, cu excepția zilei de marți, 13 martie, când va fi mai mohorâtă, cu ploi. Astfel, marți, 13 martie, nu trebuie să vă uitați umbrelele acasă; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 13 grade C, iar minimele se vor situa în intervalul 5 și 7 grade C. Miercuri, 14 martie, vom vedea și razele soarelui printre nori, dar nu sunt excluse și ceva precipitații; maximele vor fi în creștere, până la 16 grade C, iar minimele vor fi între 3 și 7 grade C. Joi, 15 martie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 15 grade C, iar minimele se vor situa în intervalul 3 și 5 grade C. Vom reveni cu eventualele modificări anunțate de meteorologi.12
Pagina a fost generata in 0.1766 secunde