Ce vor dezbate Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv al PSD din 16 decembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce vor dezbate Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv al PSD din 16 decembrie

06 Decembrie 2018 / 15:30 2997 accesări

Partidul Social Democrat va organiza Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv pe 16 decembrie, potrivit unor surse politice din interiorul partidului.

„Când o să avem Consiliul Naţional, pe 16, o să facem şi Cex-ul”,au declarat surse politice.

Printre temele care ar putea fi dezbătute în şedinţa Comitetului Executiv se numără şi ordonanţa de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a criticat, marţi, pe „bădălăii” din PSD, dar şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care ar fi vinovaţi că până acum nu a fost dată de guvern o ordonanţă privind amnistia şi graţierea. El spune că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România”.

„Nu îmi place termenul în care discutăm subiectul ăsta şi anume că ordonanţa trebuie dată pentru ceva. Spunând în media prostia asta, toata lumea va crede că o ordonanţă sau lege se dă pentru o anumită persoană. Ordonanţele sau legile se fac pentru cetăţeni. că dintre aceştia beneficiază direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am văzut până acum ca o anumită lege sau ordonanţă să fie dată pentru cineva. Că de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua”, a spus, la Digi24, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

În schimb, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu are pe masă nicio ordonanţă de urgenţă în acest sens.

De asemenea, Liviu Dragnea, anunţa, miercuri, că şedinţa Consiliului Naţional va avea loc la mijlocul lunii decembrie.

„Cred că vom mai avea o şedinţă de Consiliu Naţional la mijlocul acestei luni. O să trimită Mihai Fifor şi Codrin Ştefănescu astăzi şi la colegii din Consiliul Naţional această invitaţie în care vom constitui Consiliul Naţional şi departamentele, dar nu altceva”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc pe 5 noiembrie, social-democraţii au decis excluderea lui Marian Neacşu şi a lui Adrian Ţuţuianu din partid.12
Pagina a fost generata in 0.2306 secunde