Ce vorbesc Firea și Dăncilă despre iubita lui Dragnea?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce vorbesc Firea și Dăncilă despre iubita lui Dragnea?
Politică 12 Martie 2018 / 14:40 937 accesări 4 comentarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns, luni, întrebată dacă l-ar năşi pe Liviu Dragnea, că nu va exista o bătălie între ea şi Viorica Dăncilă pe acest subiect, premierul având întâietate, dat fiind faptul că este mai veche în partid.

"Nu mi-a spus (dacă se căsătoreşte - n.r.). Sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi, ulterior, la nuntă şi vom fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, "naşi de profesie", a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus că i s-a părut normal ca partenera de viaţă a liderului PSD să se afle în primele rânduri la congresul extraordinar al partidului.

"Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional", a completat primarul general.

Edilul a mai spus că nu ştie dacă partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea este sau nu membru PSD.

Întrebată dacă Irina corespunde profilului unei prime doamne, Firea a răspuns: "De ce nu? Eu aş zice că da".

Dăncilă: Irina Tănase, o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Irina Tănase, este ”o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă”, care a susţinut echipa PSD.

”Este un act de normalitate, este un lucru care se întâmplă în orice ţară europeană, nu văd de ce acest lucru şi trebuie să îndreptăm atâtea lucruri otrăvite, nu e de normalitate. Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD. Pe mine mă bucurat acest lucru. E un om deosebit, o fată inteligentă, cu bun simţ, modestă şi cred că acest lucru s-a observat şi în cadrul congresului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre faptul că Irina Tănase, partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a stat în primul rând la congresul extraordinar al partidului.

Loading...
loading...

4 comentarii

Gigi 17:50:05 / 12 Martie 2018
Pai , s-o faca senator !

Sau ministru , sau deputat , macar europarlamentar ... Ca un imparat roman , Caligula pe nume , si -a facut martoaga consul ! Care ar fii diferenta ? Pitipoanca ar ajunge unde trebuie , ca si Basescu a procedat la fel cu fiica agramata si cu ibovnica blonda mafioata ...

DACĂ 09:41:59 / 13 Martie 2018
dragnea liviu nicolae ARE O PIȚIPOANCĂ !

" mosule, ce tânăr, esti !? " moșul de tataie dragnea liviu nicolae, și-a tras o PIȚIPOANCĂ, pe irina alexandra care este "frumoasă", ca frumoasa din pădurea adormită și ca fata " moșului și a babei". Moșule dragnea liviu nicolae, ai ales pââână ai cules, adică ce a mai rămas de pe la unii, de pe la alții, care au lepădat-o și tu, tataie / moșule dragnea liviu nicolae, ai luat-o de buuuuună de dat la altul / alții, acum PIȚIPOANcei îi trebuiesc : funcție și avere, adică rampă de lansare ca și altor "dive" de pe la noi, din România că exemple avem destule, că acum PIȚIPOANcele și-au luat numele "dive", care "dive", secătuisc buzunarele grase ale unor îmbogățiți fără muncă și care ocupă ori care au ocupat funcții înalte pe colo pe colo, că doar în țara noastră există ori apar la comandă funcții caldute, care funcții sunt la discreție / dispoziție pentru oamenii cu bani cheș care au acumulat și acumulează averi și bani pe bandă rulantă, că "prostimea" și "fraierimea" muncește pentru ei, trântorii și trândavii care într-un final ori își pun capăt zilelor, ori îi mazilesc unii alții din motive diferite și diverse, că așa sfârșesc cei care chinuiesc și exploatează oamenii de bună credință și calitate morală ?!

MIHAI 10:01:52 / 13 Martie 2018
DRAGNEA,IRINA SI CONGRESUL

Declaratiile celor doua matroane ne induioseaza pana la lacrimi. Ne asigura ca nu se vor bate pentru functia de naşă, demonstrand unitatea de vederi in sanul PSD. Paruiala va avea loc, dar pentru lucruri minore, ca de ex. lupta pentru functia de premier sau de presedinte . Oricum, dna Viorica are prioritate fiind premier, Gabizdulica, cu Firea ei blajina, dandu-i intaietate pe motiv ca este mai mare in functie evitand sa spuna ca e mai batrana. Bine informata, stie ca Dragnea nu e prost sa se insoare, cel putin pana cand nu va egala performantele marelui sau prieten si coleg Tariceanu al carui nume este semnificativ, referindu-ne la un anumit organ. Ca de obicei, ca rafinament intelectual suprem, specific politicianistilor, cand a vorbit de ghilimele , asa dupa cum am vazut la televizor, si-a folosit destele. Dupa cat si cum ii cunoastem, credem ca Dragnea se va insura dupa ce va realiza cu peste 100% Marele Program, adica la Pastele cailor, sau, ca sa ne exprimam intelectual, la calendele grecesti. Calcandu-si pe inima, Firea a declarat ca Irinel are profilul unei prime doamne. Sireata, a evitat sa se refere la figura si s-a limitat la profil. Dancila, mai diplomata a avut grija sa mentioneze ca domnisoara este foarte decenta, foarte draguta si cu bun simt. Putea sa mai adauge si ca e foarte desteapta dar a fost prudenta. O fi draguta domnisoara, dar decenta nu este. Cu riscul de a-l pierde pe Dragnea,trebuia sa refuze participarea la indecentul spectacol erotico-politicianist. Dna Viorica, ne mai spune ca prezenta concubinei este un act de normalitate europeana. Despre aceasta "normalitate" nu e cazul sa vorbim. In virtutea acestei normalitati europene, Dragnea putea veni cu Tariceanu in postura de amant. Sa nu fim rai si sa intelegem ca politica este mai complicata decat credem noi. Subiectul tratat acum de mass-media are rolul de a nu ne mai gandi la tragedia care va urma in urma "aplicarii" Programului si a celor 10 porunci.

Zău 07:50:52 / 22 Martie 2018
Parcă !

Când o privești pe "izbita" lui dragnea liviu nicolae, ea își spune în gând, "daca-i ști, tu, livache, ce ai să pățești, în cazul că am să-ți fiu nevastă, mai bine, nu mai lua de soție , că are să fie vai și amar de tine, moș dobitoc, prost și urât, că în urma mea stau mulți tinerei, exemplu de aflat și de înțeles, a acestui fapt, este statuia cu tânăra care simbolizează iubita marinarului care își conduce iubitul, statuia de lângă primăria - prefectura din Constanța și care tânără stă cu fața spre mare și în spatele ei, fac coadă pretendenții la "iubire", ia, aminte, nea livache, că muuulți s-au fript... , acum suflă și în iaurt !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2653 secunde