Cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, la Mamaia!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
1.600 de pasionați de sport din 16 țări, la startul TriChallenge Cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, la Mamaia!
Sport 12 Septembrie 2018 / 17:04 1577 accesări 0 comentarii

Smartatletic, organizator al TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că 1.600 de sportivi din 16 țări s-au înscris la startul competiției. Probele se vor derula în perioada 14 - 16 septembrie, la Mamaia. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon. În ultima pagină a ziarului nostru aflați și restricțiile de circulație pe perioada competiției!

Smartatletic, organizator al TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că 1.600 de sportivi din 16 țări s-au înscris la startul competiției. Probele se vor derula în perioada 14 - 16 septembrie, la Mamaia. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon. „În 2008, eram circa 20 - 30 de persoane care participam la competiții de triatlon, cel mai mult prin străinătate, deoarece în țară nu aveam competiții și condițiile necesare. Atunci, am pornit, în Mamaia, organizarea unei competiții cu standarde mai ridicate, pentru acea vreme. Acest proiect s-a transformat într-o călătorie frumoasă, din care s-a născut un sport nou și o comunitate extraordinară. Acum, la 10 ani de când am pornit acest proiect, cu sprijinul Municipiului Constanța, reușim să atragem în România, la ediția aniversară, sportivi din toate colțurile lumii și să aducem un capital pozitiv de imagine atât țării, cât și Municipiului Constanța”, declară președinte, smartatletic, Vlad Stoica.

PREMIERĂ! Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

În plus, TriChallenge va eprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS.

În cadrul acestei ediții, probele TriKids Duatlon și Crosul de 5 km vor fi gratuite pentru constănțeni, inclusiv pentru cei de vârste fragede.

Informații complete despre condițiile de participare și traseul probei TriKids sunt disponibile pe pagina http://trichallenge.ro/trikids/info/probe/.

Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungând astfel pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

RESTRICȚII TRAFIC! Organizatorii TriChallenge anunță că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic în stațiunea Mamaia.

Astfel, în perioada 15-16 septembrie, traficul va fi restricționat pe Bulevardul Mamaia și străzile adiacente sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, precum și duminică, 16 septembrie, între orele 08:00 și 16:00. Zona restricționată pornește din sud, în zona Aqua Magic, până în nord, în zona „Butoaie”.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța.Pagina a fost generata in 0.1753 secunde