Ceaiul care distruge celulele canceroase! Se prepară uşor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ceaiul care distruge celulele canceroase! Se prepară uşor

Sănătate 02 Iulie 2018 / 17:50 1625 accesări

Potrivit mai multor specialişti, păpădia este una dintre plantele care luptă cu succes împotriva cancerului. Cercetări recente arată că păpădia ar distruge celulele canceroase în 48 de ore, fără a afecta şi celulele sănătoase. Tratamentul continuu cu rădăcina de păpădie poate distruge o bună parte din celulele canceroase, scrie bzi.ro. Cea mai simplă cale de a face acest tratament este... ceaiul.

Reţeta de ceai din flori de păpădie:

Ingrediente: 8 flori de păpădie, 350 ml de apă clocotită, zahăr brun după gust sau miere dar numai după ce temperatura ceaiului scade sub 30 de grade. Se toarnă apă clocotită peste flori şi se lasă florile la infuzat timp de 5 minute. Se îndulceşte.

Reţetă de ceai din rădăcina de păpădie:

Ingrediente: 1 lingură de rădăcina de păpădie prăjită, ½ lingură de ghimbir proaspăt tocat, 350 ml de apă, miere sau zahăr brun după gust.

Se amestecă toate ingredientele într-un vas, cu excepţia mierii, şi se aduce apa la punctul de fierbere. Se fierbe apa timp de 5 -10 minute, apoi se strecoară amestecul, se adaugă miere după ce s-a răcit şi se serveşte rece.

Dacă nu găsiţi rădăcini de păpădie la Plafar, vi le puteţi procura chiar dvs. Astfel, se scot cu grijă din pământ rădăcinile de păpădie. Odată extrase, se spală bine pentru a îndepărta urmele de pământ şi de murdărie. Se taie apoi în bucăţi cam de mărimea degetului mare şi se pun în apă rece, mestecând din când în când. Acest lucru ajută la îndepărtarea urmelor de murdărie rămase.

După ce s-au spălat perfect, se taie din nou, de data aceasta ceva mai mărunt. Acum sunt gata de prăjire. Se pun într-o folie pentru prăjituri şi se bagă la cuptor. Se setează cuptorul la o temperatură de 180 de grade şi se lasă timp de 90 de minute. Gata!

Multă sănătate!12
Pagina a fost generata in 0.1567 secunde