Ceartă între primarul și viceprimarul din Hârșova. Acuze de incompetență și nepăsare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ceartă între primarul și viceprimarul din Hârșova. Acuze de incompetență și nepăsare

Administrație 17 Ianuarie 2017 / 14:56 902 accesări
Viceprimarul orașului Hârșova, Ionel Dia: „Incompetența și nepăsarea se văd zilnic în faptele primarului Viorel Ionescu“

Viceprimarul orașului Hârșova, Ionel Dia: „Incompetența și nepăsarea se văd zilnic în faptele primarului Viorel Ionescu“

Deși au trecut mai bine de șase luni de când au fost aleși să lucreze în interesul cetățeanului, viceprimarul și primarul orașului Hârșova, Ionel Dia și, respectiv, Viorel Ionescu, continuă să se atace reciproc. Cel care a ieșit de data aceasta la contraatac este viceprimarul Ionel Dia. Într-un comunicat de presă, viceprimarul îl face arșice pe șeful său, Viorel Ionescu, despre care a spus că „a demonstrat că este preocupat de satisfacerea unor interese strict personale, nicidecum de gestionarea și rezolvarea problemelor orașului“. „Instabilitatea pe care a creat-o la nivel local pentru satisfacerea unor orgolii personale face ca orașul nostru să aibă de suferit enorm. Îl asigur pe Ionescu că eu voi rămâne viceprimarul orașului Hârșova, pentru că așa au decis cetățenii și nu voi ezita să-i demasc toate abuzurile și ilegalitățile“, se arată în comunicat.

NUMIRI DUBIOASE

Dia amintește că cea mai controversată decizie a primarului este numirea unui hairstylist în funcția de manager al Spitalului Orășenesc Hârșova, „o numire complet ilegală care a fost anulată prin prefectul Adrian Nicolaescu“. „A urmat o nouă numire la fel de controversată și abuzivă, cu încălcarea acelorași prevederi legale, funcția de manager al spitalului fiind atribuită de această dată medicului Cristian Nicoară, un domn care are un trecut mai mult decât dubios. Acesta a fost demis din funcția de manager al Spitalului Cernavodă în 2009, constatându-se deficiențe grave în actul managerial la capitolele igienă și organizarea resurselor umane. În cursul aceluiași an, doctorul Nicoară a fost trimis în judecată pentru delapidare“, a scris Dia. El a mai punctat că de la venirea managerului Nicoara, spitalul din Hârșova este într-un haos total. „Bolnavii sunt lăsați în frig, au început demolarile fară autorizație, iar ambulanța este folosită în mod abuziv pentru naveta managerului pe ruta Hârșova - Constanța“, a mai acuzat viceprimarul.

După aceste acuzații dure, am încercat să aflăm și opinia celui acuzat, primarul Viorel Ionescu, însă el nu a răspuns la telefon.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1929 secunde