Ceața închide porturile!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ceața închide porturile!

Vremea 11 Aprilie 2018 / 08:40 713 accesări

Toate cele patru porturi, Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia, sunt închise circulaţiei, din cauza ceţii dense.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile ţării şi nici probleme de fluenţă a traficului.

În continuare se menţin cele trei restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:

- DN 10 Buzău - Braşov, judeţul Buzău - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN 22 Smârdan - Măcin, judeţul Tulcea - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;

- DN 22E Garvăn - I.C. Brătianu, judeţul Tulcea - aceeaşi restricţie pentru tonajul greu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar între kilometrii 13+950 şi 14+276, este impusă şi restricţie de viteză, de 10 km/h, fiind totodată interzisă şi oprirea.

De asemenea, din acelaşi motiv, pe DN2N Dumitreşti - Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

În judeţul Buzău, pe podul nou situat pe DN2, se efectuează lucrări asupra rosturilor de dilataţie, începând de astăzi, ora 09:00, timp de aproximativ 4-6 zile, pe banda unu a sensului de mers Buzău - Râmnicu Sărat. Autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar în zona lucrărilor.

Taguri articol


12