Cei trei angajaţi ai Guvernului nu sunt infectaţi cu noul coronavirus

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cei trei angajaţi ai Guvernului nu sunt infectaţi cu noul coronavirus Cei trei angajaţi ai Guvernului României suspecţi de coronavirus au avut rezultate negative la testele pentru această boală, anunţă, luni seara, Grupul de Comunicare Strategică.
Social 10 Martie 2020 / 09:25 573 accesări 0 comentarii

„Cele trei cazuri, posibili contacţi ai femeii de 42 de ani din Bucureşti, despre care s-a discutat azi (luni - n.red.) că ar fi putut contacta coronavirus, şi ar fi avut legătură cu Guvernul României, au ieşit cu rezultat negativ”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Guvernul României a specificat că în contextul anchetei epidemiologice care este desfăşurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfăşurate verificări cu privire la posibili contacţi ai persoanei din rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului României.

Premierul interimar spune că în prezent trei persoane care lucrează la Guvern sunt supecte de coronavirus: o persoană de la „servire” şi doi angajaţi de la Secretariatul General al guvernului.

„Ca să fie ştirea completă, nu a fost guvernul, a fost în aparatul de lucru al guvernului. Sunt câteva persoane, dintre care o persoană e persoană de servire adică nu este angajat efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una două persoane care sunt angajaţi la Secretariatul General al guvernului. Toţi cei care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani infectată cu coronavirus sunt acasă şi, cel mai probabil, li s-au făcut şi testele pentru a vedea dacă au sau nu infecţia”, a declarat Ludovic Orban.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1389 secunde