Cel mai important eveniment dedicat frumuseții vine în weekend la Romexpo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cel mai important eveniment dedicat frumuseții vine în weekend la Romexpo
Lifestyle 23 Septembrie 2019 / 12:12 1681 accesări 0 comentarii

Între 26 și 29 septembrie,ROMEXPOorganizeazăCOSMETICS BEAUTY HAIR-Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură- un eveniment de marcă pentru sectorul de beauty din România

COSMETICS BEAUTY HAIReste cea mai vizibilă platformă de prezentare pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură din România, dar și o experiență specială pentru cei care sunt pasionați de make-up şi hair styling.

Peste 100 de firme participă la festivalul frumuseții din Centrul ExpoziționalROMEXPO. Manifestarea are un grad de internaționalizare de 13%, companii din 9 țări fiind prezente cu produse și echipamente de ultimă generație: Bulgaria, China, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia și Turcia.

În cadrul evenimentului, vizitatorii descoperă care sunt ultimele trenduri și tehnici în industria frumuseții și au posibilitatea de a testa și achiziționa produse cosmetice profesionale la prețuri avantajoase. În plus, cei prezenți laCOSMETICS BEAUTY HAIR 2019pot aflacare sunt cele mai recomandateechipamente destinate esteticii corporale și sunt invitați să participe la demonstrații de make-up, workshopuri, demonstrații cu tratamente pentru păr, demonstrații de tunsori, prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor, concursuri tematice.

Menționăm căZilele Internaționale ale Frumuseții(ZIF)se sărbătoresc laCOSMETICS BEAUTY HAIR 2019.Denis Kartashev,cel mai creativ make-up Artist din Moscova, vine laROMEXPOsă împărtășească cu publicul prezent tehnicile unui make-up de zi și de seară și să dezvăluie secretele unui strobing de calitate.

De asemenea,Liuba Trofaniuc și Adda Dobreexpun în cadrulZIFtrucurile din spatele unei coafuri impecabile de mireasă.

Cătălin Lungu,cel care a adus metoda Vidal Sassoon în România, este prezent laCOSMETICS BEAUTY HAIR săofere publicului o demonstrație de creative cutting & colouring.

În plus, Asociația Cosmetologilor din Româniaorganizează joi, 26 septembrie, cea mai mare întâlnire a cosmetologilor din țara noastră!

De laZIF - Zilele Internaționale ale Frumusețiinu lipsesc nici evenimentele conexe adresate amatorilor și pasionaților de beauty, precum: Atelierul de Automachiaj, Atelierul de Cocuri, Atelier Cosmetica, Atelier Lash Expert, Atelierul de Împletituri, Atelierul de Machiaj, Atelier Nail Art, Atelier Wave & Curly.

Programul activităților organizate, lista completă a acestora și modalitatea de înscriere se regăsesc pewww.expocosmetics.ro, secțiunea Evenimente Conexe.

În premieră laROMEXPOva fi prezentatBeauty Mobile Shop- un magazin construit pe platforma unei utilitare, dar cu toate dotarile unui magazine clasic. Acesta a fost realizat pentru distribuția de produse cosmetice și a accesoriilor necesare în acest sector.

În aceeași perioadă cuCOSMETICS BEAUTY HAIR, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional se desfășoară șiMODEXPO II. Vă reamintim căROMEXPOîncurajează donatorii de sânge prin acordarea accesului gratuit la cele două manifestări.

Program de vizitare:

26 - 28 septembrie 2019: între 10:00 - 18:00;

29 septembrie 2019: între 10:00 - 16:00.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2101 secunde