Cel puțin 20 de răniți în urma unei explozii la un carnaval popular din Paris

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cel puțin 20 de răniți în urma unei explozii la un carnaval popular din Paris

01 Aprilie 2017 / 22:55 474 accesări

Patru persoane sunt grav rănite și alte 16 sunt afectate în urma unei explozii accidentale ce aavut loc sâmbătă la un carnaval popular desfășurat în Paris, informează The Telegraph.

Explozia s-apetrecut la în timpul evenimentului cunoscut drept Carnavalul Galben, din Villepinte, o suburbie a Parisului, la 11 mile depărtare de centru, aproape de aeroportul Charles De Gaulle. Autoritățile locale au declarat reprezentanților mass-media că deflagrația a fost una „accidentală” și că nu are implicații teroriste. La eveniment participau și aproximativ 1000 de copii.

Deflagrația s-a petrecut în cadrul unei eveniment dansant specific zonei Caraibilor ce avea loc în timpul carnavalului, mai precis în timp ce a fost incendiată o figurină. Un videoclip și mai multe imagini surprind flăcările și rotocoale de fum de la momentul exploziei.

Serviciile de urgență au ajuns la fața locului și au împrejmuit zona, în timp ce oamenii participanți la carnaval au fost evacuați.

Încă nu se cunoaște cauza exploziei, dar se crede că focul ar fi fost provocat de participanții care au incendiat o figurină specifică evenimentului, o păpușă uriașă, de formă umană, făcuă din bețe și paie.

Martorii de la fața locului au declarat că au auzit bubuituri puternice când figurina s-a aprins.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.163 secunde