Cele mai bune smartphone-uri de afaceri în 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cele mai bune smartphone-uri de afaceri în 2020

via TechRadar
Tehnologie 07 Septembrie 2020 / 21:06 1709 accesări

Cel mai bun smartphone pentru afaceri și muncă profesională trebuie să bifeze toate casetele pentru a-l face excelent pentru productivitate: trebuie să dureze mult timp, să vă ofere versatilitate în aplicațiile pe care le utilizați și să aibă un ecran suficient de mare pentru a vă permite să vedeți toată munca dvs.

Nu toate smartphone-urile bifează toate aceste casete, motiv pentru care această listă nu este doar o copie a ghidului nostru pentru cele mai bune smartphone-uri. Nu, cele mai bune smartphone-uri de afaceri au nevoie de un pic mai mult și trebuie să le ofere și pentru o perioadă lungă de timp, nu doar atunci când scoateți cutia pentru prima dată.

Totuși, nu poate fi ușor să vă dați seama cât de util va fi un telefon și caracteristicile sale, de aceea am întocmit această listă cu cele mai bune telefoane de afaceri și de lucru pe care le puteți cumpăra chiar acum.

Toate acestea ar trebui să fie mai mult decât capabile să ruleze cele mai recente aplicații de afaceri pentru Android, precum și aplicații iOS pentru iPad / iPhone, după caz, de la aplicații PDF la servicii de confidențialitate, precum și conectarea la serviciul dvs. de telefonie de afaceri.

Deși unele dintre aceste selecții se pot suprapune cu cele mai bune telefoane pentru uz casual, am identificat modul în care aceste opțiuni vă vor ajuta și afacerea, deoarece nu toată lumea are nevoie de cel mai strălucitor smartphone.

Cel mai bun smartphone de afaceri la prima vedere sunt :

  1. Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  2. iPhone 11
  3. Samsung Galaxy S20
  4. Google Pixel 4
  5. iPhone SE (2020)
  6. OnePlus 8
  7. Samsung Galaxy S20 Ultra

Citește tot articolul in TechRadar

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3433 secunde