Cele mai trăsnite metode de a ascunde țigări de contrabandă! Polițiștilor nu le-a venit să creadă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cele mai trăsnite metode de a ascunde țigări de contrabandă! Polițiștilor nu le-a venit să creadă!
Eveniment 02 Octombrie 2015 / 17:29 6435 accesări 1 comentariu

În încercarea de a înșela vigilența oamenilor legii, bișnițarii care vând țigări de contrabandă caută în permanență metode ingenioase pentru a ascunde mărfurile pe care urmează să le vândă pe piața neagră. În ultimele zile, polițiștii de frontieră au întâlnit, pe parcursul misiunilor derulate, mai multe astfel de idei, unele mai inspirate, altele, după cum veți vedea, mai slab gândite...

ȚIGĂRI ASCUNSE ÎN PEREȚII LĂZII FRIGORIFICE Pe data de 1 octombrie, în jurul orei 17.30, polițiștii de frontieră din județul Galați au tras pe dreapta, pentru verificări, un autoturism la bordul căruia se afla o femeie de 56 de ani. În condițiile în care doamna cu pricina devenise vizibil neliniștită la vederea oamenilor legii, aceștia au luat decizia de a-i controla bagajele. Au descoperit, după ceva timp, în pereții dubli ai unei lăzi frigorifice de voiaj, zeci de pachete de țigări marca Rothmans, cu timbre de Republica Moldova.

ȚIGĂRI ÎN ȘAUA BICICLETEI Tot județul Galați a fost scena unei alte descoperiri interesante făcute de agenții Poliției de Frontieră. Pe data de 28 septembrie, doi tineri, de 18 și, respectiv, 22 de ani, care se deplasau cu două biciclete, au ajuns în PTF Oancea, pe sensul de intrare în țară. Polițiștii și inspectorii vamali au pornit verificările și au avut parte de surprize de proporții... Aceștia au găsit, în șaua unei biciclete și în... pantofii unuia dintre suspecți, 260 de țigări de contrabandă. Având în vedere starea în care se aflau pachetele descoperite în șosetele individului, acesta nu va primi, cu siguranță, un premiu pentru ingeniozitate...

CONTRABANDĂ CU ML-UL Un tânăr, de 28 de ani, care conducea un Mercedes ML înmatriculat în Italia, și-a făcut apariția, pe data de 1 octombrie, în PTF Galați, pentru a intra pe teritoriul României. S-a gândit probabil că o mașină atât de impozantă precum cea la volanul căreia se afla nu va ridica cine știe ce suspiciuni din partea autorităților în legătură cu eventuala sa implicare în bișnița măruntă. S-a înșelat... Oamenii legii au pornit un control amănunțit și au găsit, în scaunele din față și în portierele autoturismului de lux, 459 de pachete de țigări marca Ashima.

MICROBUZ/DEPOZIT DE ȚIGĂRI Nici județul Maramureș nu a fost lipsit de exemple în acest sens. Polițiștii de frontieră au descoperit joi, într-un microbuz marca Peugeot, în pereții laterali și în ușile din spate, 1.300 de pachete cu țigări, în valoare de 11.500 de lei.

ANVELOPE BURDUȘITE CU ȚIGĂRI... În județul Suceava, oamenii legii au descoperit în... anvelopele unui autoturism marca Volkswagen Passat nu mai puțin de 750 de pachete de țigări marca "Fest", de proveniență Ucraina. Pentru a recupera marfa, oamenii legii au fost nevoiți să demonteze roțile vehiculului.

Câteva dintre fotografiile făcute de oamenii legii cu prilejul constatării faptelor în flagrant pot fi găsite pe site-ul cotidianului nostru, în galeria articolului.

Citește și:

Țigări de contrabandă confiscate

Transport de țigări de contrabandă interceptatŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1313 secunde