Celulă specială, creată de procuratură, pentru scandalurile de la Hollywood

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Celulă specială, creată de procuratură, pentru scandalurile de la Hollywood
Monden 10 Noiembrie 2017 / 11:37 499 accesări 0 comentarii

Procurorul din Los Angeles, Jackie Lacey, a creat o celulă specială pentru a examina seria în creștere de acuzații de abuz sexual la adresa unor nume mari de la Hollywood, informează AFP. Jackie Lacey subliniază totuși că nu a primit niciun dosar susceptibil să ducă la urmărire penală până în prezent și precizează într-un comunicat că este "în contact cu poliția din Los Angeles și din Beverly Hills", care au deschis anchete în cazurile producătorului Harvey Weinstein, a regizorului James Toback și a actorului Ed Westwick, între alții. Mai multe media au scris marți că procurorul din Manhattan se pregătește să prezinte unui mare juriu elemente ale acuzării din cazul Harvey Weinstein, în vederea unei posibile inculpări legate de acuzațiile de viol aduse de actrița newyorkeză Paz de la Huerta. De la dezvăluirile de la începutul lui octombrie din New York Times și New Yorker referitoare la magnatul Harvey Weinstein, acuzat de peste 100 de femei de hărțuire, agresiuni sexuale și violuri, mai mulți bărbați, figuri proeminente la Hollywood, au fost acuzați la rândul lor de abuzuri sexuale.

Printre ei, actorul de două ori laureat al premiului Oscar Kevin Spacey, acuzat de hărțuire și de tentativă de viol asupra unor minori, producătorul Brett Ratner, Steven Seagal, managerul David Guillod, comicul și actorul Louis C.K., fostul șef al studiourilor Amazon, Roy Price (hărțuire).

Aceste acuzații afectează în mod egal personalități din lumea politicii, media, industria hotelieră și a restaurantelor, notează AFP.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2329 secunde