Cenaclul „Glykon“, din nou pe baricade

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cenaclul „Glykon“, din nou pe baricade
Cultură 11 Ianuarie 2018 / 13:39 270 accesări 0 comentarii

Primul eveniment organizat de Universitatea „Andrei Șaguna” în 2018, anul Centenarului Marii Uniri de la 1918, este ședința Cenaclului Astra Șagunistă programată pentru vineri, 12 ianuarie, la ora 16.00. Această primă întâlnire va devansa sărbătorirea Zilei Culturii Naționale, a zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu (15 ianuarie), reprezentând un prim prilej de celebrare a Centenarului Marii Uniri. Sunt invitaţi să participe studenţi și profesori de la toate facultăţile Universității „Andrei Șaguna” şi elevi și profesori de la liceele din Constanța.

„Evenimentul este organizat cu sprijinul Cenaclului constănțean „Glykon”, al cărui președinte este fostul nostru student, poetul Eduard Zalle“, anunță Biroul de comunicare al Universității.

La întâlnirea de vineri vor participa și interpreți de muzică folk, dar și personalități constănțene care vor exprima opinii legate de poetul național al României și de sărbătoarea Centenarului. Studenţii șaguniști și elevii sunt invitați să-și prezinte creațiile originale – poezie sau proză – pe orice temă, ori să lectureze texte semnificative, legate de Eminescu și/sau de Centenar, ale unor autori cunoscuți.

loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.312 secunde