Centrul comercial TOM din Constanța a fost modernizat și își așteaptă vizitatorii cu prima expoziție interactivă și educativă pentru copii, "Stone Age Kids"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Centrul comercial TOM din Constanța a fost modernizat și își așteaptă vizitatorii cu prima expoziție interactivă și educativă pentru copii, "Stone Age Kids"

Social 25 Iulie 2017 / 08:00 1457 accesări

Centrul comercial TOM Constanța a beneficiat de o investiție de aproape 2 milioane de euro în modernizarea sa. Capitalul a fost folosit pentru modernizarea spaţiilor interioare şi adaptarea proiectului la cerinţele actuale ale consumatorilor.

Lucrările de modernizare ale centrului comercial TOM au început în luna ianuarie și au vizat refacerea integrală a spațiilor interioare, de la design-ul galeriilor și până la sistemele de iluminat și grupurile sanitare, urmând ca până la sfârșitul anului să fie finalizate și lucrările de schimbare a fațadei și a teraselor pietonale. Totodată, începând din toamna acestui an, Catinvest are în plan să demareze noi lucrări pentru extinderea galeriilor comerciale ale aceluiași centru, ca parte a unei investiții totale planificate în valoare de 15 milioane de euro.

Pentru a marca finalizarea primei etape a lucrărilor de modernizare, Centrul Comercial TOM a pregătit pentru cei mici o expoziție interactivă și educativă, care aduce la viață Epoca de Piatră. În perioada 15 iulie - 13 august, Centrul Comercial Tom va găzdui expoziția pentru copii "Stone Age Kids", la care cei mici sunt invitați să învețe despre lumea preistorică, prin activități interactive și educative. Copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. La final, toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Epoca de piatră și vor fi promovați ca micuți exploratori.

Atât expoziția cât și tururile interactive sunt oferite gratuit de către Centrul Comercial TOM Constanța, iar pentru înscrieri puteți suna la numărul de telefon 0741024243 sau puteți scrie un mail pe adresa rezervari@tom-constanta.ro.

În prezent, centrul comercial TOM are o suprafață totală închiriabilă de 44.500 de metri pătrați, iar gradul de ocupare este de 98%, având o structură mixtă de peste 85 de chiriași, printre care: hypermarketul Carrefour, Decathlon, Intersport, Adidas, Flanco, Media Galaxy, Brico Depot, Pepco, Jysk, CCC, Sephora, KFC etc.

Grupul francez Catinvest, deținut de antreprenorul Bertrand Catteau, deține și operează 6 centre comerciale în România, Ungaria și Cehia, prin Catinvest Eastern Europe și alte centre comerciale în Franța. În România, investitorii francezi de la Catinvest au intrat în anul 2003 și au în proprietate Esplanada și Orhideea din București, precum și Tom din Contanța și, începând din acest an, Electroputere Parc din Craiova.12
Pagina a fost generata in 0.3096 secunde