Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanța, dotat cu echipamente de peste 100 de mii de euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanța, dotat cu echipamente de peste 100 de mii de euro!

Educație 23 Ianuarie 2021 / 09:28 457 accesări
Foto: facebook

Foto: facebook

În vederea îmbunătăţirii infrastructurii TIC în domeniul e-educaţie, a fost depus astăzi la finanțare, proiectul cu privire la dotarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanța, cu tablete grafice, laptopuri, camere web, Sistem All-In-One, table interactive.

Proiectul depus de CSEI „Maria Montessori” Constanța a beneficiat de sprijinul direct al Serviciului Promovare Proiecte Europene din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Astfel, prin utilarea cu echipamente electronice în valoare de 111.751 de euro, s-a avut în vedere atât creșterea gradului de utilizare a internetului, cât și desfășurarea în condiții moderne a orelor de pregătire din timpul activităților didactice.

Se încheie astfel un ciclu asumat de depunere a cinci proiecte în valoare totală de aproximativ jumătate de milion de euro, a căror pregătire specifică a fost demarată la sfârșitul lunii noiembrie 2020 și finalizată cu succes din punct de vedere al susținerii la finanțare, a informatConsiliul Județean Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1964 secunde