Cererea de căsătorie a lui Radu Mazăre, aprobată de conducerea Penitenciarului Rahova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cererea de căsătorie a lui Radu Mazăre, aprobată de conducerea Penitenciarului Rahova
Social 19 Iunie 2019 / 19:31 479 accesări 0 comentarii

Penitenciarul Rahova a aprobat cererea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, de a se căsători cu iubita sa, a declarat fratele fostului edil, Mihai Mazăre, urmând ca data să fie fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se căsători cu iubita sa, Roxana Mihalache, fostul primar fiind informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată.

"Ei au aprobat să se poată ţine ceremonia, data va fi fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofiţer de stare civilă", a precizat Mihai Mazăre.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. "Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori", a conchis fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2167 secunde