Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte al CJ Nicuşor Constantinescu a fost respinsă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Constanţa: Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte al CJ Nicuşor Constantinescu a fost respinsă
Justiție 23 Ianuarie 2019 / 18:11 1231 accesări 6 comentarii

Judecătoria Medgidia a respins miercuri, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Decizia poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Fostul preşedinte al C J Constanţa, Nicuşor Constantinescu, condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, rămâne să-şi execute, deocamdată, restul de închisoare în Penitenciarul Poarta Albă. Instanţa a mai decis că Nicuşor Constantinescu poate formula peste cinci luni, de la data rămânerii definitive a acestei decizii, o nouă cerere similară.

Nicuşor Constantinescu a fost încarcerat pe data de 29 iunie 2016, pentru a executa o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, pronunţată de Curtea de Apel Constanţa. Instanţa a stabilit că fostul preşedinte al C. J. Constanţa a iniţiat două proiecte de hotărâre, adoptate de plen, prin care trebuia evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele acte fiind ulterior anulate de magistraţi. Judecătorii au apreciat şi că preşedintele CJ nu a asigurat finanţarea corespunzătoare pentru Centrul Militar Zonal în perioada 2009 - 2013.

Loading...

6 comentarii

nicu duru 18:59:03 / 23 Ianuarie 2019
Penalii..

Dar cu recuperea prejudiciului ce se aude??? Ca la puscarie mai are de stat la cate dosare are...

Săpunul duru penal 09:34:56 / 24 Ianuarie 2019
Face SPUME LA GURĂ.

DNA ,nu a fost interesată de prejudiciu la nici o condamnare POLITICĂ !..Nici la Năstase . Scoaterea din politică , ELIMINAREA erau mult mai importante...Așa sa ajuns ca in dosarul fabricat lui CP TĂRICEANU DNA sa ," cheltuie" 7 milioane de euro pt ascultării înregistrării video....La Olguța Vasilescu la fel , din BANII publici DNA a FURAT acei bani pt a fabrica dosare penale care ulterior s-au dovedit baloane de.... Săpun duru !!!!!.. PREJUDICIU ?...Unde e prejudiciul ? CÂND TOATĂ ECONOMIA ROMÂNIEI A DISPĂRUT , A DISPĂRUT O FLOTA ....UNDE E PREJUDICIUL...La Dragnea ? In dosarul celor două angajării fictive .!!!!!????... Săpunul duru sclavul PDL PNL CIUMA NEAGRĂ , ești așa de IDIOT ..

SĂPUNUL duru 09:59:30 / 24 Ianuarie 2019
Sclavul lui KOV...SHE ..

La tăticuțul tau prejudiciu a fost zero....Iar în telepatia lui Voiculescu a fost umflat din pix... De o judecătoare .... CAMELIA BOGDAN care a fost TÂRÂTĂ AFARĂ DIN MAGISTRATURĂ ... Tocmai din cauza acestui DOSAR telepatia..... PREJUDICIUL. La făcut MATA când te-a căcat

SĂPUNUL duru 10:11:14 / 25 Ianuarie 2019
Scalvul lui KOVE ..SHE

Prejudiciu ?.. KLANUL WC JOHANIS a FURAT cu acte false casele unor bătrâni din Sibiu.. PREJUDICIU ..jumate milion de euro.. Din chiriile încasate pe casele pierdute în instanță definitiv !!!!!...

Nicușor erou al CTA 12:11:44 / 25 Ianuarie 2019
..La ce a realizat pt CTa.

..și judetul constanta ...A cu sprijinul său la Cta am avut creat mai bună echipă de handbal din România... Ajunsă in grupele Champions league... Echipa de volei feminin..Urma sa aven și la rugby. Da a intervenit DNA .Nu aveau cum să-l oprească pe Nicușor și Radu... Dosarul CMZ e o mizere .Unde facerea de bine .... In România se pedepsește cu închisoare.!!!!

Stan 18:33:24 / 25 Ianuarie 2019
PSD-ALDE -grupare mafiota !

Sinistratii si jegosii astia , boschetari romarlani penali pesedisti , ar trebui tratati cu cianuri , batuti in cuie si impachetati in saci de sarma si plantati pe fundul marii sau ingropati in minele de uraniu , la 2000 de metri adancime , caci sunt extrem de toxici , mai toxici decat bombele biologice sau nucleare ... Spurcati nemernicii !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.6196 secunde