Cererea lui Mircea Băsescu de eliberare condiţionată, amânată pentru miercuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cererea lui Mircea Băsescu de eliberare condiţionată, amânată pentru miercuri

Justiție 01 Noiembrie 2016 / 18:13 480 accesări

Tribunalul Constanţa a amânat, marţi, pronunţarea în cazul cererii lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, de eliberare condiţionată pentru miercuri.

Contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Mircea Băsescu a fost judecată, marţi, la Tribunalul Constanţa.

Pronunţarea a fost amânată pentru miercuri.

În 6 octombrie, Judecătoria Medgidia a admis cererea lui Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, de eliberare condiționată, însă decizia nu a fost definitivă, iar DNA a contestat-o.

Condamnat, în luna iunie a acestui an, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a depus o cerere de eliberare condiționată.

Conform legii, el întrunește condițiile pentru eliberare condiționată - are peste 60 de ani, deci execută doar o treime din pedeapsă, iar timp de 12 luni s-a aflat în arest preventiv sau la domiciliu.

În data de 16 iunie Curtea de Apel Constanţa a menținut verdictul dat de Tribunal de condamnare a lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, în dosarul în care a fost acuzat că a primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Decizia Curţii de Apel a fost definitivă.12
Pagina a fost generata in 0.2348 secunde