Cerşetoare româncă, arestată în SUA. Purta haine de firmă și ultimul model de telefon!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cerşetoare româncă, arestată în SUA. Purta haine de firmă și ultimul model de telefon! Incredibil ce au descoperit poliţiştii asupra ei
Externe 15 Martie 2019 / 17:05 484 accesări 2 comentarii

O româncă dintr-o rețea de cerșetorie a fost arestată de polițiștii din orașul american New Jersey. Femeia de 34 de ani exploata mila trecătorilor spunând că are nevoie de bani pentru un bebeluș, dar în realitate era mai bogată decât unii dintre oamenii miloși care îi dădeau bani. În buzunar avea deja 500 de dolari, în picioare cizme scumpe, haine de firmă și ultimul model de iPhone, scrie libertatea.ro. Dorina Căldăraș a recunoscut senină că ăsta era „jobul“ ei, a primit o amendă și a fost lăsată să plece acasă. „Am un bebeluș. Vă rog, în numele lui Dumnezeu, ajutați-mă să cumpăr scutece și lucruri pentru copil", scria cerșetoarea pe o pancartă, la marginea unui trotuar din New Jersey. Poliția ridicat-o de pe stradă iar ofițerii au constat cu uimire că cerșetoarea era iubitoare de lux: purta haine scumpe de firmă, cizme Michael Kors, geantă Coach, avea ultimul model de iPhone și aproximativ 500 de dolari în geantă, relatează dailymail.co.uk. „Avea o geantă scumpă, avea o haină scumpă și pantofi scumpi. Își făcuse recent unghiile și avea un iPhone X. A recunoscut că face parte dintr-o grupare mai mare și că membrii rețelei sunt plasați în puncte strategice din New Jersey pentru a cerși" a confirmat locotenentul Victor Correia. Dorina Căldăraș a recunoscut în fața polițiștilor că face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, în New Jersey, pentru a cerși. Polițiștii au lansat un apel către populație să nu mai ofere bani cerșetorilor.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

gigi 07:49:28 / 16 Martie 2019
europa nu mai este la moda

Cine e de vina ?,sistemul de vize bineinteles si cel cu SUA dar mai ales cel cu Canada adica fara inlesnind trecerea din Canada in SUA lejer .Prostia cetatenilor ,legile slabe (chiar si in SUA ar trebui dep[ortati pe loc cu toate ca noi am vrea sa scapam de ei),coruptia din Romania unde impart cistigul cu autoritatile si lista e lunga.

Dolph Lundgren 10:10:11 / 17 Martie 2019
TIGANIZAREA americii !!!

In sua au EMIGRAT peste 1 MILION DE TIGANI din romania !!! In new york, metropola cu cei mai multi HOMOSEXUALI din lume, au CARTIER TIGANESC chiar in centrul orasului in care traiesc in lux peste 25.000 de TIGANI !!! La cat de IDIOTI sunt locuitorii americii, nu-i de mirare ca aceste CREATURI SATANICE numite TIGANI, au ajuns sa cerseasca in haine de lux si cu telefoane de MII DE DOLARI !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1851 secunde