Cetăţeanul Coman - Locotenentul Bulă anunță Primăvara arestării narciselor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cetăţeanul Coman - Locotenentul Bulă anunță Primăvara arestării narciselor

16 Aprilie 2018 / 17:44 1791 accesări

Câteva sute de locuitori ai cartierului Inel 2, uniți în cuget și-n simțiri cu nămoloșii lor vecini din Compozitorilor și cu pricopsiții din cartierul de ieftineli "al lui Mazăre" au constatat cu uimire existența unui codălău de mașini deplasându-se cu două viteze, încet și pe loc, fapt ce transforma strada Baba Novac într-un fel de râzi de ăia care merg la bară și plângi după benzina pe care o arzi ca prostul pe străduța laterală de unde ai vrea să ieși. Nici unuia dintre ei nu i-a trecut prin cap că asistau la pălitura crâncenă aplicată de oamenii legii locali cumplitei mafii a narciselor. Nici unuia dintre ei nu i-a trecut prin cap că aproape asista la un atac eroic al oamenilor legii, la o încleștare la teacă și pistil cu babele din gura cimitirului, înarmate până în dinți cu găleți Patriot, bricege Tomahawk și gheme de sfoară Humvee. Cu o hotărâre de neclintit și abecedarele la piepturi, cu degetele albite de strânsoarea dârză a pixurilor și chitanțierelor pentru amenzi, oamenii legii locale au strivit rețeaua ce alimentează cu lalele pe cruci și narcise pe morminte pe toți votanții domnului Dragnea din Cimitirul Municipal. Muriți, mă! (încă o dată, firește) o fi răsunat, undeva, în subpământuri, probabil, strigătul de luptă.

În timpul acesta, sute de contribuabili la bugetul din care cumpără domnul primar hârtiuțele pe care semnează bugețelul pentru oamenii legii locali, din care își plătesc salariile domnul primar, domnii viceprimari, precum și alte domni și doamne bugetari locali cu salarii nete de mii de lei pe lunișoară, nu înțelegeau de ce ambuteiajul uriaș care bloca până și mallurile de pe variantă. Pentru că Locotenentul Bulă anunțase Primăvara arestării narciselor din gura cimitirului. Iar dacă pe Locotenentul Bulă îl doare la bască de fraierii de pe Baba Novac și de pe variantă, aceasta nu poate fi decât dacă și pe șeful său din Primăria Constanța îl doare la bască, fiindcă, se știe de când lumea și pământul, slujbașii copiază apucăturile șefului.

Bineînțeles, suntem de acord cu toții că orice activitate comercială trebuie rânduită conform legii, iară bonul și căsuța de marcat trebuie să viețuiască în șorțul și sertarul oricărui vânzător de flori din gura cimitirului. Tocmai de aceea, aplaudăm frenetic Primăvara arestării narciselor și așteptăm cu larg interes și nedisimulată bucurie Vara arestării popimii cu buzunarele sutanelor pline de bani fără bon și activitatea legată de exact aceiași clienți ai narciselor, morții.



12
Pagina a fost generata in 0.1348 secunde