Cetăţeni cubanezi opriţi de polițiștii români la frontiera cu Serbia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cetăţeni cubanezi opriţi de polițiștii români la frontiera cu Serbia
Eveniment 26 Decembrie 2018 / 19:33 319 accesări 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat marţi opt cetăţeni cubanezi care încercau să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, deoarece doreau să ajungă în Spania, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, prin intermediul unui comunicat, relatează Agerpres. Cei opt cetăţeni străini au fost preluaţi de autorităţile sârbe în baza acordului de readmisie. Marţi, în jurul orei 8.00, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în urma căreia au depistat, în apropierea localităţii de frontieră Teremia Mare, opt persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

"Imediat, poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei în cauză la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Cuba, cinci bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 42 de ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la 'frontiera verde', întrucât intenţionau să ajungă în Spania. Totodată, aceştia au mai precizat că din Belgrad până la frontiera cu România s-au deplasat cu diferite mijloace de transport în comun", reiese din comunicat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2532 secunde