Charity Basketball Game, la 15 decembrie, la Sala Sporturilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Charity Basketball Game, la 15 decembrie, la Sala Sporturilor
Sport 28 Noiembrie 2018 / 10:36 384 accesări 0 comentarii

Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 18.00, ești invitat la un meci de excepție, între CS Phoenix-Știința Constanţa și MK ALL STARS (Nato Forces Mihail Kogălniceanu), eveniment organizat de Clubul Sportiv Phoenix Constanţa pentru copiii defavorizați din județul Constanța, având ca parteneri VIVO Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, World Class România, Parohia Sfântul Mina, ONE STAR Security România, Ekara, Revolution Dance Studio şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport dun cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

„Biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou! De asemenea, în anul centenarului, vino îmbrăcat în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag, uniți pentru o cauză nobilă”, este mesajul postat pe Facebook de organizatorii acestui eveniment, care va avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa..

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2098 secunde