China anunţă, din nou, un singur caz de transmitere a coronavirusului la nivel intern

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
China anunţă, din nou, un singur caz de transmitere a coronavirusului la nivel intern China a mai anunţat miercuri că a înregistrat 11 noi decese
Sănătate 18 Martie 2020 / 16:11 840 accesări 0 comentarii

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat miercuri, pentru a doua zi la rând, că a înregistrat un singur caz de infectare cu coronavirus la nivel intern, alte 12 cazuri fiind „importate”, adică persoane care au sosit din străinătate, potrivit Daily Mail.

Noul caz a fost înregistrat în Wuhan, oraşul de unde a pornit pandemia de coronavirus la sfârşitul anului trecut. Astfel, numărul zilnic de cazuri noi în provincia Hubei, cea mai afectată, a fost sub zece în ultima săptămână, o scădere puternică faţă de miile de cazuri înregistrate zilnic la începutul lunii februarie.

Cu toate acestea, în ultimele zile 155 de persoane care au venit din străinătate au fost diagnosticate în China, iar autorităţile se tem că numărul acestora ar putea creşte rapid.

Aproximativ 20.000 de persoane ajung în China din afara ţării în fiecare zi, iar zece provincii chineze au impus măsura carantinei obligatorii pentru toţi cei care sosesc din străinătate.

China a mai anunţat miercuri că a înregistrat 11 noi decese, ceea ce ridică numărul total al morţilor la 3.237, iar numărul total al infecţiilor din China continentală a ajuns la 80.894.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1242 secunde