China închide un al doilea oraş din cauza coronavirusului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
China închide un al doilea oraş din cauza coronavirusului
Externe 23 Ianuarie 2020 / 13:10 1270 accesări 0 comentarii

Autorităţile chineze au anunţat că impun carantină într-un al doilea oraş, Huanggang cu 6 milioane de locuitori, după ce au închis oraşul Wuhan, cu 9 milioane de locuitori, relatează BBC. Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, potrivit Sky News.

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, iar numărul persoanelor infectate se ridică la 616, au informat autorităţile sanitare din această ţară, citate de Sky News. Bilanţul precedent era de 17 morţi.

Autorităţile din China au decis miercuri suspendarea transportului public în zona oraşului Wuhan, în contextul măsurilor de limitare a transmiterii coronavirusului. Vor impune carantină şi în oraşulHuanggang cu 6 milioane de locuitori, relateazăBBC.

Locuitorii au fost sfătuiţi să nu plece din oraş, pentru a evita transmiterea coronavirusului 2019-nCoV, care s-a răspândit deja în alte provincii chineze, precum şi în Japonia, Thailanda, Coreea de Sud şi Statele Unite.

Beijingul a anunţat că a luat măsuri pentru a controla răspândirea virusului în spitale, iar în acest context Organizaţia Mondială a Sănătăţii organizează joi o şedinţă de urgenţă pentru a hotărî dacă îmbolnăvirile cu noua tulpină de coronavirus reprezintă o urgenţă medicală mondială.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1405 secunde