Chinezării contrafăcute în Portul Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă captură Chinezării contrafăcute în Portul Agigea
Eveniment 12 Aprilie 2018 / 15:38 315 accesări 0 comentarii

Mii de căști pentru telefon au fost descoperite într-un container chinezesc sosit în portul Agigea. Conform unei informări a Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au depistat 3.500 căști pentru telefon, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 227.000 lei dacă ar fi fost originale.

În data de 11.04.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul român H.D., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 3.500 căști pentru telefon ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 227.500 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.Pagina a fost generata in 0.1896 secunde