Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuţ Radu, incluși de FIFA în campania #WeWillWin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuţ Radu, incluși de FIFA în campania #WeWillWin

Sport 13 Mai 2020 / 12:32 431 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, faptul că „FRF și Echipa Națională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care fotbalul își arată aprecierea față de toți cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical și în condiții de risc.

E rândul fotbaliștilor să aplaude, în semn de apreciere, toate eforturile și sacrificiile celor din sistemul sanitar și ale celor care continuă să își desfășoare activitatea susținând societatea în pandemia COVID-19.

Mesajul este transmis de Pelé, Maradona, Van Basten, Buffon, Beckham sau Zidane alături de trei internaționali români, în campania #WeWillWin.

Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajații din spitale, din industria farmaceutică, forțele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară și firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun și pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie”.12
Pagina a fost generata in 0.2025 secunde