Chitaristul trupei Iced Earth, căutat de poliţie, după ce a participat la manifestaţia violentă de la Capitoliu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Chitaristul trupei Iced Earth, căutat de poliţie, după ce a participat la manifestaţia violentă de la Capitoliu

Externe 08 Ianuarie 2021 / 20:02 389 accesări

Jon Schaffer, chitaristul şi fondatorul trupei rock Iced Earth, este căutat de poliţie după ce a participat miercuri la manifestaţia violentă de la Capitoliu, ce a urmat mitingului convocat de Donald Trump la care s-au aflat, între alţii, cântăreţii indie Ariel Pink şi John Maus.

Schaffer este unul dintre cei căutaţi de poliţie după evenimentele în care susţinătorii lui Donald Trump au vandalizat birouri ale Congresului şi care s-au soldat cu patru decese.

Chitaristul a fost fotografiat între manifestanţii care au trecut de baricade şi s-au confruntat cu forţele de ordine, potrivit news.ro.

El a fost inclus într-o prezentare a Poliţiei Metropolitane din DC, care cuprinde imagini cu persoanele căutate pentru „infracţiuni legate de revoltă” şi pătrunderea ilegală pe terenul Capitoliului.

Implicarea lui Schaffer în demonstraţia de miercuri nu a reprezentat prima sa prezenţă la un miting în favoarea lui Trump. El a participat la un astfel de eveniment şi în noiembrie, pentru a protesta faţă de rezultatele alegerilor.

A mai fost în centrul atenţiei şi în luna iulie a anului trecut, când a spus că pandemia Covid-19 nu reprezintă o problemă serioasă şi că este vorba mai mult despre un conflict psihologic.

Jon Schaffer a pus bazele Iced Earth în 1984 şi a fost membru al grupului constant, lansând 12 albume de studio cu trupa metal.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1781 secunde